Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbarea din iarnă! Cine ar putea fi noul antrenor cu licenţa Pro de pe banca FCSB după îndepărtarea lui Leo Strizu. Numele apărut

Schimbarea din iarnă! Cine ar putea fi noul antrenor cu licenţa Pro de pe banca FCSB după îndepărtarea lui Leo Strizu. Numele apărutgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB face o schimbare şi la nivelul băncii tehnice, după ce lotul a suferit mai multe modificări în această perioadă, înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya. În Turcia, antrenorul principal de acte, Leo Strizu, nu a fost luat şi şi-ar putea pierde statutul. Echipa finanţată de Gigi Becali are o altă variantă accesibilă pentru a rezolva situaţia.

O nouă schimbare de antrenor la FCSB. Leo Strizu n-a prins loc în cantonamentul din Turcia

Este o perioadă agitată la FCSB, de unde au plecat mai mulţi fotbalişti, care fie au fost lăsaţi liberi de contract, fie şi-au găsit deja un nou club. 

Însă surpriza majoră a venit de la nivelul băncii tehnice. La doar câteva săptămâni după ce a fost ales să îndeplinească rolul de antrenor principal, Leo Strizu nu a fost luat în cantonamentul de iarnă, iar Mihai Stoica a confirmat, pentru Orange Sport, că ar putea fi schimbat

Situaţia a fost comentată şi de Lucian Burchel, directorul Şcolii Federale de Antrenori, care a oferit mai multe declaraţii la Orange Sport. 

FCSB poate alege din propria curte noul antrenor cu licenţa Pro de pe banca tehnică

Atunci când Leo Strizu a fost ales pentru a-i fi alături lui Mihai Pintilii, care nu are actele necesare poziţiei pe care o are în club, Mihai Stoica a anunţat două nume de antrenor care se califică pentru poziţia căutată de clubul bucureştean. 

În acest moment, FCSB are în rândurile sale doi deţinători de licenţă Pro, care pot îndeplini în acte rolul de principal. 

În noiembrie, înainte ca Gigi Becali să abandoneze căutările unui antrenor cu nume, Mihai Stoica a anunţat că "paravan" pentru Mihai Pintilii pot fi Leo Strizu şi Ionuţ Ilie. 

Atunci, primul a fost ales, dar acum Ionuţ Ilie poate face pasul în faţă  

"Nu avem niciun antrenor cu licenţa PRO pe care să-l numim. Iar Gigi Becali a zis clar că nu vrea antrenor străin. Este o criză, am tabele cu deţinătorii licenţei Pro, am luat nume cu nume, sunt acolo şi nume mari, dar care nu mai pot antrena.

În timpul meciurilor, cei care dau indicaţiile sunt deţinătorii licenţei Pro. Avem şi noi în curte doi deţinători de licenţă PRO, Leonard Strizu şi Ionuţ Ilie", spunea MM Stoica pentru Orange Sport, în noiembrie. 

"Delegat (n.r. - Pintilii). (n.r. - Cine va da indicaţii?) Deţinătorul licenţei PRO. (n.r. - Care sunt cei doi?) Cei doi sunt Leo Strizu şi Ionuţ Ilie, ce avem noi în club. Eu unul văd o problemă supradimensionată asta cu indicaţiile. Eu, din fericire, cu excepţia perioadei de la Urziceni, am lucrat numai la cluburi care jucau cu stadioane pline. Nu se aude nicio indicaţie! Indicaţiile se aud doar când e meciul întrerupt. La pauză poate să vorbească oricine", a spus managerul general de la FCSB, într-o altă intervenţie din noiembrie, la Orange Sport

FCSB, în cantonamentul din Turcia

În cadrul cantonamentului, FCSB va disputa două partide amicale, ambele cu echipe din primul eşalon al Poloniei.

Primul meci este programat în 15 ianuarie (ora 16:00), cu Pogon Szczecin (locul 4 în campionat), iar al doilea la 16 ianuarie (ora 16:00), cu Rakow Czestochowa (locul 1 în campionat), echipă la care evoluează românii Deian Sorescu şi Bogdan Racoviţan.

Afla mai multe despre: ionut ilie fcsbantrenor principal fcsbfcsbmihai pintiliimihai stoicamm stoicagigi becaliantrenor licenta pro fcsb 

viewscnt
Articole similare