Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cine este cel mai bun antrenor din România?”. Dumitru Dragomir a dat verdictul: ”A învăţat fără mare şcoală!”

”Cine este cel mai bun antrenor din România?”. Dumitru Dragomir a dat verdictul: ”A învăţat fără mare şcoală!”

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir susţine că Dan Petrescu este cel mai bun antrenor din România.

Farul Constanţa a avut un sezon de excepţie până în acest moment. Echipa lui Hagi a profitat de forma slabă a celor de la CFR, FCSB şi Craiova din debutul Superligii şi a făcut multe puncte în competiţia internă. 

Totuşi, Dan Petrescu a reuşit să redreseze echipa şi s-a apropiat periculos de echipa lui Hagi, după ce Farul a pierdut multe puncte pe final de an. 

În acest moment, între Farul Constanţa şi CFR Cluj este un singur punct, iar Dumitru Dragomir a dat verdictul. Fostul şef de la LPF consideră că Dan Petrescu este cel mai bun antrenor din Superligă.  

”A învăţat fără mare şcoală!”

”Cel mai bun antrenor. A luat-o de tânăr, fără şcoală mare de antrenori, a fost ajutat şi e cel mai bun antrenor din România. Acolo nu a fost doar el, a fost o întreagă echipă şi e şi acum, cu Balaj, acolo e o echipă şi seriozitate, s-au băgat bani an de an.

Diferenţa dintre echipa lui Becali, Hagi şi Petrescu e că Hagi şi Gigi Becali au vrut să crească jucători şi au luat bani de ei, iar Petrescu a cumpărat jucători la final de carieră, valoroşi, şi a avut rezultate. Pe el nu l-a interesat să vândă, să facă bani, pe Becali l-au interesat banii”, a declarat Dumitru Dragomir la PRO Arena.

Afla mai multe despre: superligă-dumitru dragomir-dan petrescu 

viewscnt
Articole similare