Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa alături de care se antrenează Bogdan Rusu după ce a plecat de la FCSB: ”Mi-au dat ei acceptul!”

Echipa alături de care se antrenează Bogdan Rusu după ce a plecat de la FCSB: ”Mi-au dat ei acceptul!”

Fotbal intern

Comentarii

Bogdan Rusu a plecat de la FCSB, iar acum atacantul şi-a găsit o echipă alături de care se antrenează.

Fotbalist care a evoluat aproape exclusiv în Liga 2 până la 30 de ani, Bogdan Rusu a prins transferul carierei în vara trecută, după ce a fost achiziţionat de FCSB de la CS Mioveni.

Vicecampioana avea nevoie disperată de un atacant, iar Rusu tocmai reuşise să marcheze o dublă de excepţie în poarta CFR-ului, dublă care a fost de ajuns pentru a îl convinge pe Gigi Becali să scoată 200.000 de euro din buzunar în schimbul mutării. 

Totuşi, jucătorul şi-a pierdut rapid locul în primul 11. Bogdan Rusu nu a marcat niciun gol pentru FCSB, iar Gigi Becali a decis să scape de el. Atacantul a plecat de la echipă, iar singurul club unde mai poate juca în acest sezon este CS Mioveni. 

Cu toate acestea, transferul la echipa argeşeană ar fi intrat in impas din cauza salariului fotbalistului, însă Rusu şi-a găsit echipă alături de care să se antreneze între timp. Este vorba despre FC Braşov, echipa lui Dan Alexa. 

”Mi-au dat ei acceptul!”

”Am vorbit cu Pele Buga si Dan Alexa şi am primit acceptul să mă antrenez cu FC Brasov până îmi rezolv situaţia”, a spus Bogdan Rusu, pentru liga2.prosport.ro.

Afla mai multe despre: bogdan rusu-fc braşov-fcsb 

viewscnt
Articole similare