Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Eu zic că au dat lovitura cu el". Transferul care l-a încântat pe Budescu în această iarnă. Clubul a început "revoluţia" pentru Superligă

"Eu zic că au dat lovitura cu el". Transferul care l-a încântat pe Budescu în această iarnă. Clubul a început "revoluţia" pentru Superligă

Petrolul

Comentarii

Constantin Budescu urmăreşte şi cantonamentul Petrolului Ploieşti ultimele noutăţi din fotbalul românesc. Mijlocaşul a comentat transferul care l-a încântat în această iarnă şi a recunoscut că şi-ar dori să joace, din nou, în aceeaşi echipă cu Denis Alibec.

Transferul lăudat de Constantin Budescu: "Eu zic că au dat lovitura cu el"

Mercato e deschis în România, iar cluburile fac transferuri la foc automat pentru reluarea campionatelor naţionale. O lovitură de imagine a fost dată de Concordia Chiajna, una dintre pretendentele la promovarea în Superligă din Liga 2. 

Ilfovenii n-au avut o primă parte de campionat dorită, dar transferul lui Gabi Tamaş, care a revenit în Liga 2 la 39 de ani, poate însemna un imbold pentru îndeplinirea obiectivului. 

"Eu zic că au dat lovitura şi cu siguranţă Gabi nu s-a dus acolo că să joace în Liga 2 şi de asta am şi zis că probabil, la anul, o să se bată la promovare", a declarat Budescu despre fostul său coleg de la Petrolul Ploieşti. 

  • 9 e locul ocupat de Concordia Chiajna în Liga 2, cu 23 de puncte, la trei puncte în spatele lui FC Buzău, ultima echipă pe loc de play-off. 
  • Ultima dată în Liga 2 Gabi Tamaş a jucat pentru Universitatea Cluj, între august 2020 şi februarie 2021, înainte de a fi transferat de FC Voluntari şi Petrolul Ploieşti. 

Budescu s-ar bucura ca Pintilii să câştige titlul cu FCSB şi să joace din nou cu Alibec

"Dacă o să câştige FCSB cu Pintilii campionatul, o să facă cineva contestaţie sau ce? M-aş bucura pentru el să câştige campionatul în stiuatia asta şi să nu-i mai zică nimeni nimic", a mai spus mijlocaşul "lupilor galbeni". 

Deşi la Petrolul e o situaţie financiară delicată, Constantin Budescu a făcut haz de necaz şi a transmis că şi-ar dori să joace, din nou, alături de Denis Alibec, cu care a devenit campion al României la Astra. 

"Ne uitam pe la stadion, pe acolo. Nu ştiu. Aţi văzut ceva de vânzare? Eu sunt de vânzare, dar nu ştiu dacă se pot lua bani pe mine (n.r. - zâmbeşte).

Mi-aş dori să joc din nou cu Alibec, pentru că ne-am descurcat foarte bine împreună. (n.r. - La ce echipa mai puteţi juca împreună?) La Petrolul!", a adăugat Constantin Budescu

Afla mai multe despre: constantin budescugabi tamasgabi tamas liga 2gabi tamas concordia chiajna 

viewscnt
Articole similare