Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un fotbalist pleacă acum de la FCSB! A ajuns a treia variantă pe post şi a primit acordul lui Gigi Becali: "Îl lăsăm să joace în altă parte" | EXCLUSIV

Încă un fotbalist pleacă acum de la FCSB! A ajuns a treia variantă pe post şi a primit acordul lui Gigi Becali: "Îl lăsăm să joace în altă parte" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB mai are doi fotbalişti rămaşi pe lista plecărilor, iar unul dintre ei a primit acordul finanţatorului Gigi Becali, pentru a pleca sub formă de împrumut. Ajuns varianta a treia, fotbalistul român e aşteptat să revină în lot abia în vară.

Ce fotbalist mai pleacă de la FCSB: "Am spus că îl lăsăm împrumut"

FCSB are o nouă perioadă cu activitate intensă, atât în lot, cât şi la nivelul băncii tehnice. Antrenorul principal ar putea rămâne în funcţie, dar Leo Strizu l-a supărat pe Mihai Stoica, după ce a încălcat regulamentul de ordine interioară. 

De asemenea, FCSB negociază transferul lui Deian Sorescu, de la Rakow, iar acum ultimele detalii sunt puse la punct. Dacă Gigi Becali îl vrea gratis pe perioada împrumutului, clubul polonez doreşte o sumă pentru această tranzaţie. 

Echipa a punctat şi la plecări. Radu Boboc, Marco Dulca, Andrei Dumiter, Bogdan Rusu şi Florin Achim s-au despărţit de FCSB, iar Ianis Stoica şi Alexandru Musi au fost împrumutaţi. 

Răzvan Ducan şi Rachid Bouhenna au rămas singurii sub contract cu FCSB, de pe lista anunţată iniţial de Mihai Stoica. 

Spre deosebire de fundaşul central cu care se doreşte rezilierea contractului, portarul va fi trimis doar sub formă de împrumut. Răzvan Ducan ar putea ajunge la FC Botoşani, unde este dorit de acţionarul Valeriu Iftine, iar la echipa din Moldova ar putea prinde mai multe minute. 

La FCSB, Răzvan Ducan (22 de ani) este doar varianta a treia pe postul de portar. 

"Am spus că îl lăsăm pe Ducan să plece împrumut să joace în altă parte", a transmis Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Plecarea lui Răzvan Ducan i-a blocat posibila plecare a lui Andrei Vlad

În cadrul intervenţiei de la Orange Sport, Mihai Stoica a anunţat că Andrei Vlad nu mai poate pleca de la FCSB, cu scurt timp înainte de reluarea Superligii, iar la această decizie a contribuit şi împrumutul lui Răzvan Ducan. 

"Nu, n-am discutat cu Vlad. Ca să pleci, trebuie să vii cu o ofertă. Săptămâna următoare începe campionatul. Nu mai avem cum, nu ne putem dispensa de Vlad sau Târnovanu şi să rămânem cu un copil a doua varianată (n.r. - Alexandru Maxim). E complicat. Ce e foarte bine e că amândoi au apărat în sezonul ăsta foarte bine", a mai spus managerul general de la FCSB.

Crescut la grupele under ale FCSB, Răzvan Ducan a mai fost împrumutat, de-a lungul sezoanelor, la: FC Argeş, Turris şi ultima dată la CS Mioveni. 

Doar în două meciuri a apărat portarul pentru FCSB, iar cele mai multe, 23, la echipa argeşeană.

Afla mai multe despre: razvan ducanrazvan ducan plecare fcsbrazvan ducan imprumut fcsbtransferuri fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare