Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”M-a surprins!”. De ce a avut Mihai Stoica această reacţie după transferul lui Bogdan Ţîru la CFR Cluj: ”Nu mă aşteptam” | EXCLUSIV

”M-a surprins!”. De ce a avut Mihai Stoica această reacţie după transferul lui Bogdan Ţîru la CFR Cluj: ”Nu mă aşteptam” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Bogdan Ţîru (28 de ani) a semnat în această iarnă cu CFR Cluj. Revenirea fundaşului central în România l-a surprins pe managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica (57 de ani), şi a explicat de ce a avut această reacţie la auzul veştii.

Bogdan Ţîru a revenit în România după trei ani petrecuţi în Polonia, la Jagiellonia.

Fundaşul central s-a alăturat lui CFR Cluj, fiind al doilea transfer efectuat de campioana Superligii în această perioadă, după Anton Maglica. Între timp, şi Andrei Peteleu şi Ermal Krasniqi au semnat cu clujenii.

”M-a surprins!”. De ce a avut Mihai Stoica această reacţie despre transferul lui Bogdan Ţîru la CFR Cluj: ”Nu mă aşteptam” | EXCLUSIV

Întrebat dacă a fost surprins să afle de mutarea lui Bogdan Ţîru la CFR Cluj, Mihai Stoica a răspuns afirmativ şi şi-a motivat reacţia prin faptul că acesta era titular la Jagiellonia.

”Da, că aveau foarte mulţi (n.r. fundaşi centrali). La ei nu e problemă de lot. Pe mine m-a surprins faptul că, văzând că Ţîru joacă în Polonia, cum a plecat atât de uşor de la Jagiellonia.

Nu mă aşteptam să plece de la Jagiellonia, dar am înţeles că a plecat pe bani puţini”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Venit în februarie 2020 la Jagiellonia, în schimbul sumei de 600 de mii de euro, Bogdan Ţîru are 17 meciuri jucate în acest sezon pentru formaţia poloneză şi 80 în total.

În România, fundaşul central de 28 de ani a câştigat campionatul în 2017, Cupa şi Supercupa României în 2019 alături de Viitorul Constanţa, iar la 22 de ani a bifat prima sa convocare pentru echipa naţională, acumulând două prezenţe în total.

Recent, şi Basarab Panduru a comentat repatrierea lui Bogdan Ţîru în Superligă, subliniind faptul că acesta ar încasa un salariu mare din partea campioanei CFR Cluj.

Pe lângă Bogdan Ţîru, CFR Cluj se bazează în centrul defensivei pe: Andrei Burcă, Yuri Matias, Jean-Claude Billong, Denis Kolinger şi Rareş Bălan.

În primele zile ale acestui an, clubul din Gruia a anunţat că s-a despărţit de un alt fundaş central, belgianul Japhet Muanza, care a ajuns la Apollon Smirnis, formaţie din liga a doua din Grecia.

Afla mai multe despre: cfr clujmihai stoicatiru 

viewscnt
Articole similare