Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima veste despre Florin Niţă. A fost exclus din lot şi anunţat să-şi găsească altă echipă. ”Îl lasă să plece gratis, aşa cum era de aşteptat”

Ultima veste despre Florin Niţă. A fost exclus din lot şi anunţat să-şi găsească altă echipă. ”Îl lasă să plece gratis, aşa cum era de aşteptat”

Stranieri

Comentarii

Florin Niţă (35 de ani) a primit o nouă veste rea din partea clubului la care este legitimat, Sparta Praga. Portarul român a fost anunţat de conducere că nu face parte din lotul echipei pentru a doua parte a stagiunii.

Florin Niţă se află pe lista neagră a Spartei Praga, acolo unde a bifat ultimul meci oficial în urmă cu mai bine de una, pe 21 noiembrie 2021, în partida din campionat de pe terenul celor de la Slovacko.

De atunci, portarul român şi-a pierdut locul în echipă, iar în această pauză de iarnă a primit o nouă veste rea.

Ultima veste despre Florin Niţă. A fost exclus din lot de Sparta Praga şi anunţat să-şi găsească altă echipă

A fost anunţat de club că nu va face parte din lot pentru a doua jumătate a actualei stagiuni şi că este liber să-şi găsească o nouă echipă.

Ajuns la Sparta Praga în ianuarie 2018, Florin Niţă se află în ultimele şase luni de contract şi a primit permisiunea de a pleca gratis de la gruparea din capitala Cehiei.

”Florin Niţă şi Ladislav Krejci Sr. nu fac parte din lotul pentru a doua parte a sezonului, aşa cum era de aşteptat.

Ambii jucători aveau deja permisiunea clubului să-şi găsească alte echipe, însă acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că procesul continuă.

În cazul portarului român, clubul îşi doreşte chiar să îl lase să plece gratis, chiar dacă mai are contract.

Depinde doar de experimentatul portar, dacă va putea să îşi găsească un angajament”, informează cehii de la isport.blesk.cz.

Florin Niţă a adunat 110 meciuri la Sparta Praga, iar în 41 dintre ele a păstrat poarta intactă.

Recent, s-a speculat pe seama unei mutări a lui Niţă la Saint Etienne, fosta campioană a Franţei ajunsă între timp în Ligue 2.

La Sparta Praga ar putea ajunge un nou jucător de la FCSB, anume Adrian Şut.

Afla mai multe despre: florin nitasparta praga 

viewscnt
Articole similare