Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Strizu a reuşit să-l supere pe MM Stoica, deşi a rămas acasă! "A încălcat regulamentul de ordine. Poate rămâne". Ce s-a întâmplat în aceste zile | EXCLUSIV

Leo Strizu a reuşit să-l supere pe MM Stoica, deşi a rămas acasă! "A încălcat regulamentul de ordine. Poate rămâne". Ce s-a întâmplat în aceste zile | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a venit cu noi detalii despre Leo Strizu, antrenorul principal din acte al echipei, care nu a fost luat în cantonamentul din Turcia. Tehnicianul ar putea fi păstrat pe postul său, dar l-a supărat pe oficialul clubului bucureştean.

Leo Strizu ar putea continua pe postul de la FCSB, dar l-a supărat pe Mihai Stoica

FCSB a plecat în Antalya, în cantonamentul din Turcia, fără antrenorul principal din acte. Deţinătorul licenţei Pro a rămas în Bucureşti, iar Mihai Pintilii dirijează lotul în pregătirea de iarnă. 

Deşi în urmă cu câteva zile a transmis că deţinătorul licenţei Pro ar putea fi înlocuit, Mihai Stoica a oferit o răsturnare de situaţie.

"Din informaţiile mele, se pare că programul, strategia elaborată de Strizu va avea sorţi de izbândă şi e posibil să continuăm cu el. Vedem la finalul cantonamentului", a declarat MM Stoica pentru Orange Sport. 

Absent din cantonament, Leo Strizu a reuşit să-l supere pe Mihai Stoica şi să încalce regulamentul de ordine interioară, care prevede ca angajaţii de la FCSB să discute cu presa doar în cadrul conferinţelor de presă sau în interviuri hotărâte de comun acord cu conducerea. 

În intervenţia sa de acum câteva zile, Leo Strizu a spus că nu comentează situaţia şi că nu doreşte să ofere informaţii suplimentare despre controversa stârnită. Antrenorul FCSB a susţinut că părinţii săi sunt bolnavi şi că a fost nevoit să răspundă oricărui apel primit. 

"(n.r. - dacă l-ar fi luat pe Strizu în cantonament) Nu. Are probleme, iar aici vorbesc foarte serios. Are părinţii bolnavi. 

Doar în cadru organizat au voie cei de la noi să vorbească cu presa şi el a vorbit. Mi-a zis că nu avea de unde să ştie, că nu avea numărul şi că are părinţii bolnavi şi trebuia să răspundă la telefon, având părinţii bolnavi. A încălcat regulamentul de ordine interioară, poate nu va fi pedepsit drastic", a adăugat expertul Orange Sport. 

Aceeaşi nemulţumire la FCSB: "Din 200 de nume nu avem pe cine pune"

"Vom avea licenţă Pro pe bancă, informaţiile vor fi furnizate de un deţinător de licenţă Pro, care a terminat prestigioasa şcoală de antrenori din România. Vorbesc serios, din 200 de nume nu avem pe cine pune", a mai spus conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica

Afla mai multe despre: leo strizumm stoicamihai stoicaleo strizu mihai stoicaleo strizu fcsbgigi becaliantrenor fcsbantrenor licenta pro fcsb 

viewscnt
Articole similare