Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul plecat de la FCSB, variantă pentru Farul? Răspunsul lui Gică Hagi

Fotbalistul plecat de la FCSB, variantă pentru Farul? Răspunsul lui Gică Hagi

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a câştigat amicalul disputat contra celor de la FC Argeş, scor 4-1. Întrebat dacă Radu Boboc este o variantă pentru Farul, Gică Hagi nu a vrut să vorbească despre acest subiect, dar a dat de înţeles că fundaşul nu va juca pentru echipa de la malul mării.

Fotbalistul plecat de la FCSB, variantă pentru Farul? Răspunsul lui Gică Hagi

Gică Hagi a spus că obiectivul principal al Farului a fost să joace un meci în care să îşi arate valoarea. El a mai afirmat că transferul lui Boli întăreşte apărarea echipei.

De asemenea, întrebat dacă Radu Boboc va veni la Farul după ce a plecat de la FCSB, ”Regele” a subliniat că el nu discută despre viitoarele tranferuri, însă a precizat că gruparea constănţeană a semnat deja contractul pentru acel post.

Hagi a mai spus că luptă să formeze o mentalitate de ”campion” la nivelul întregului club, iar scopul este să câştige cât mai multe meciuri. 

”Interesul şi obiectivul nostru în acest meci a fost să avem un adversar de Liga 1, unde să avem ritm şi intensitate. Aveam nevoie după o săptămână de antrenament. Un meci de pregătire foarte bun. Nu ne interesa scorul, ne interesează să jucăm, să încercăm să marcăm şi să ne apărăm foarte bine.

Există timp să ne revenim şi trebuie să ne revenim la forma la care eram înainte. Normal, dar creştem, lucrăm, iar lucrurile se văd. Popescu este un băiat foarte serios, care munceşte, care a progresat, care a învăţat să construiască. Un apărător foarte bun, foarte serios, bun cu ambele picioare, joc bun de cap, puternic. Nu ştiu dacă e nevoie la naţională de el. Acolo există un selecţioner, este un concurs între jucători, vom vedea.

Îl cunoaştem pe Boli, ni l-am dorit. Am putut să îl luăm şi ne bucurăm că Boli a venit înapoi acasă. Cu siguranţă suntem mai puternici cu el în compartimentul defensiv. Eu zic că stăm bine. Va veni şi Mateus, şi Baravykas, care are o lipsă de meciuri. Din septembrie se vede, dar e un băiat care e deschis să vină lângă noi.

Toate meciurile sunt grele. În fotbal, cel mai greu este să câştigi. Noi sperăm să creăm o mentalitate bună. Cât e deschisă perioada de transferuri, pot veni sau pot pleca jucători. Ne putem trezi cu un jucător care să vrea să plece. Noi trebuie să fim atenţi, dacă se poate şi e un jucător care ne poate ajuta, ne vom dori să vină.

Noi nu vorbim public, când se întâmplă, atunci vorbim. E clar că jucătorii noştri sunt căutaţi, dar nu stăm să vorbim despre acest aspect, atât timp cât lucrurile nu sunt drepte. Sunt jucători căutaţi pentru că suntem pe (n.red. Boboc este o variantă?) Nu vorbesc despre jucători, nu vorbesc despre cine va veni. Noi am semnat deja pe postul acesta. Avem Sîrbu, avem un jucător pe care l-am semnat, poate şi Boli poate juca acolo.

Lupta în viaţă şi în sport este aceea de a crea o mentalitate foarte bună de a câştiga meciurile. Vrem să construim o mentalitate de campion. Vom vedea dacă putem, dar cu siguranţă lucrăm în direcţia asta, discutăm cu jucătorii, creăm o presiune prin care să încercăm să câştigăm fiecare meci”, a spus Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gică hagi-farul constanţa-radu boboc 

viewscnt
Articole similare