Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu s-a implicat personal pentru ca CFR Cluj să transfere din străinătate: "A sunat. Am o concurenţă mare"

Dan Petrescu s-a implicat personal pentru ca CFR Cluj să transfere din străinătate: "A sunat. Am o concurenţă mare"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a implicat personal pentru ca în echipă să ajungă un fost campion al României.

Dan Petrescu l-a sunat pe Bogdan Ţîru pentru a-l convinge să semneze cu CFR Cluj

CFR Cluj a anunţat transferul lui Bogdan Ţîru, fost campion al României, cu FC Viitorul, în 2017, în urmă cu câteva zile. 

"Încă din vară, de la sfârşitul verii, au existat nişte discuţii. Cei de acolo (n.r. - de la Jagiellonia Bialystok) au cerut un cam mult pentru pretenţiile care erau atunci. 

Şi domnul Mara, şi domnul Petrescu m-au sunat, mi-au spus cum e aici, ce îşi doresc, ce ambiţii au şi asta m-a determinat să mă întorc. Mi-am dorit un pic mai mult de la fotbal. Încă mă gândesc şi la naţională, pentru că îmi doresc chestia asta. Nu ştiu ce va fi, dar a fost un avantaj că m-am întors aici. 

Am o concurenţă foarte mare cu Yuri, Burcă, Kolinger, dar am venit să ajut şi mister va decide pe cine va băga", a spus fostul fundaş al lui Gică Hagi de la Viitorul, despre transferul la CFR Cluj. 

"Hagi m-a ajutat foarte mult încă de când am venit la academie"

"Îmi place Formula 1, asta e pasiunea mea şi pe viitor sper să iau nişte lecţii, nu de maşini de Formula 1, dar de pilotaj. Hamilton e pilotul preferat. 

(n.r. - despre modelul carierei sale) Pot să spun despre Hagi, pentru că m-a ajutat foarte mult încă de când am venit la academie, de la 15 ani. M-a susţinut, pot să spun că m-a împins câteodată, pentru că poate în acel moment nu meritam să joc, dar a avut încredere în mine şi datorită lui poate sunt ce sunt azi. Îmi place să câştig, asta cred că pe fiecare fotbalist îl motivează", a adăugat noul fundaş central al campioanei Superligii.  

Venit în urmă cu doi ani, în schimbul sumei de 600 de mii de euro, Bogdan Ţîru are 17 meciuri jucate în acest sezon pentru Jagiellonia. Fundaşul central n-a câştigat niciun trofeu în Polonia.

În România, fundaşul de 28 de ani a câştigat Campionatul României în 2017, Cupa şi Supercupa României în 2019 alături de Viitorul Constanţa, iar la 22 de ani a bifat prima sa convocare pentru echipa naţională mare a României.

Afla mai multe despre: dan petrescubogdan tirucfr cluj 

viewscnt
Articole similare