Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a anunţat decizia finală în privinţa lui Andrei Vlad! Timpul a expirat pentru portar: "Nu avem cum să rămânem cu un copil a doua variantă" | EXCLUSIV

FCSB a anunţat decizia finală în privinţa lui Andrei Vlad! Timpul a expirat pentru portar: "Nu avem cum să rămânem cu un copil a doua variantă" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB va alege portarul titular în 2023 în cantonamentul din Antalya. Andrei Vlad a avut timp să găsească o ofertă, dacă şi-ar fi dorit să plece, dar perioada s-a încheiat, a anunţat managerul general Mihai Stoica.

Mihai Stoica, despre situaţia lui Andrei Vlad la FCSB: "Nu putem rămâne cu un copil a doua variantă"

Cât timp Ştefan Târnovanu a fost accidentat, Andrei Vlad a fost titular, dar acum cel din urmă ar putea reveni pe banca de rezerve. 

FCSB nu ar fi exclus vânzarea lui Andrei Vlad, dar în timp util. Întrucât se apropie reluarea Superligii, clubul nu mai acceptă să piardă fotbalişti importanţi, iar Mihai Stoica a anunţat decizia. 

"Nu, n-am discutat cu Vlad. Ca să pleci, trebuie să vii cu o ofertă. Săptămâna următoare începe campionatul. Nu mai avem cum, nu ne putem dispensa de Vlad sau Târnovanu şi să rămânem cu un copil a doua variantă (n.r. - Alexandru Maxim, 15 ani). 

E complicat. Ce e foarte bine e că amândoi au apăărat în sezonul ăsta foarte bine", a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Ştefan Târnovanu, despre concurenţa cu Andrei Vlad la FCSB

"Şi Vlad, cât a aparat, a apărat senzaţional. Au fost momente la multe echipe în care ambii portari au apărat bine. Eu sunt convins că cine va apăra o va face cât mai bine şi ne vom ajuta amândoi. Normal că tot timpul te motivează concurenţa şi faptul că el a a făcut nişte meciuri foarte bune, mă face să muncesc şi mai mult şi să luptăm mai mult.

Adversarul cel mai periculos, după cum ştim cu toţii, este CFR, dar nici celelate echipe nu ar trebui excluse, pentru că mai sunt foarte multe meciuri şi vom vedea la final", a declarat Ştefan Târnovanu, înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya

Afla mai multe despre: andrei vladmihai stoicastefan tarnovanufcsb 

viewscnt
Articole similare