Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul pe care pariază Valeriu Iftime la FC Botoşani: ”Uitaţi-vă ce cifre a avut Boli când a venit la noi în comparaţie cu el!”

Jucătorul pe care pariază Valeriu Iftime la FC Botoşani: ”Uitaţi-vă ce cifre a avut Boli când a venit la noi în comparaţie cu el!”

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime nu este îngrijorat după ce Kevin Boli a plecat de la Botoşani. Patronul moldovenilor are un nou favorit la echipă.

Iftime nu a dorit să îl vândă pe Boli la FCSB, în momentul când Becali era interesat de fundaş. În această iarnă, jucătorul a plecat gratis de la FC Botoşani şi a semnat cu Farul Constanţa. 

În actuala stagiune, Kevin Boli a oferit o pasă decisivă în cele 13 meciuri jucate pentru FC Botoşani, iar el este evaluat la 450 de mii de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. 

Totuşi, Valeriu Iftime consideră că nu îi va simţi lipsa lui Boli la echipă, iar patronul are un nou pariu pentru Superligă. Patronul moldovenilor susţine că fundaşul central francez Gabriel Mutombo este mult mai bun decât Boli. 

”Uitaţi-vă ce cifre a avut Boli când a venit la noi în comparaţie cu el!”

”Uitaţi-vă ce cifre a avut Boli când a venit la noi în comparaţie cu Mutombo. Ăsta e fotbalist extraordinar, l-am văzut doar la două antrenamente şi a lăsat o impresie bună. Suntem specialişti la fundaşi centrali, dacă ne uităm în urmă… Nu încape discuţie. E mai bun Mutombo.

Nu vă pot spune suma de transfer, e un fotbalist care a jucat regulat în Ligue 2, cert e că lucrurile de valoare au un preţ mai ridicat”, a declarat Valeriu Iftime, conform prosport.ro.

Gabriel Mutombo a sosit la FC Botoşani de la Troyes, echipă din prima ligă franceză. Iftime nu a dorit să precizeze suma plătită pentru fundaş, dar sursa citată a dezvăluit că ar fi vorba de 300.000 de euro. Fotbalistul nu are niciun meci în actuala stagiune pentru echipa din Franţa.

Afla mai multe despre: fc botoşani-valeriu iftime-boli 

viewscnt
Articole similare