Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Federaţia Franceză de Fotbal a anunţat că preşedintele s-a retras din funcţie după controversele din ultimele zile! Zidane şi o impresară i-au venit de hac

Federaţia Franceză de Fotbal a anunţat că preşedintele s-a retras din funcţie după controversele din ultimele zile! Zidane şi o impresară i-au venit de hac
Comentarii

Federaţia Franceză de Fotbal (FFF) a anunţat, miercuri, că preşedintele Noel Le Graet s-a retras temporar din funcţie, până la anunţarea rezultatelor auditului efectuat de Ministerul Sporturilor.

Noel Le Graet, retras temporar din funcţie. Directoarea generală Florence Hardouin a fost suspendată

“Noel Le Graet, de acord cu Comitetul Executiv al FFF reunit astăzi la Paris, a ales să se retragă din funcţia de preşedinte al federaţiei până la comunicarea finală a auditului efectuat de Ministerul Sporturilor şi în aşteptarea analizării acestuiaa de către Comitetul Executiv al FFF”, se arată pe site-ul forului.

Tot miercuri, Comitetul Executiv al FFF a decis suspendarea directoarei generaale Florence Hardouin.

Interimatul pentru cele două funcţii va fi asigurat de Philippe Diallo, vicepreşedinte delegat al FFF.

Decizia cu privire la Hardouin reprezintă o sancţiune venită după relaţii “execrabile” între directoare şi Le Graet în ultimele luni, notează L’Equipe. Hardouin nu a ezitat să îl critice pe Le Graet şi să critice afirmaţiile recente ale acestuia cu privire la Zinedine Zidane.

În ceea ce îl priveşte pe Le Graet, acesta a fost sub tirul criticilor după ce a afirmat că nu ar fi afectat dacă Zinedine Zidane ar prelua naţionala Braziliei, subliniind că dacă acesta l-ar fi sunat pentru a veni la echipa Franţei, în locul lui Didier Deschamps, nu i-ar fi răspuns.

De asemenea, în această săptămână impresara Sonia Souid a denunţat, într-un lung interviu acordat L'Équipe, comportamentul nepotrivit al lui Noel Le Graet. Agentul de jucători spune că Le Graet o vedea doar ca pe cineva cu "doi sâni şi un fund".

Afla mai multe despre: noel le graet 

viewscnt
Articole similare