Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul echipei a doua a CF Montreal, demis la doar 15 ore după angajare. Ce s-a întâmplat

Antrenorul echipei a doua a CF Montreal, demis la doar 15 ore după angajare. Ce s-a întâmplat
Comentarii

CF Montreal l-a demis, marţi, pe antrenorul echipei a doua a clubului, Sandro Grande, la doar 15 ore după numirea sa în funcţie. Decizia de demitere a venit din cauza unui mesaj revoltător postat pe twitter în 2012 de antrenor, relatează L’Equipe.

“Recunoaştem faptul că angajarea lui Sandro Grande a fost o greşeală şi regretăm repercusiunile pe care această decizie este posibil să le fi avut. Le prezentăm scuze sincere tuturor celor caare s-au simţit lezaţi sau şocaţi. În mod clar a fost o lipsă de sensibilitate din partea noastră şi am subestimat ce a afirmat el în urmă cu câţiva ani”, a declarat preşedintele clubului, Gabriel Gervais.

Potrivit Montreal Gazzette, în septembrie 2012, a avut loc o tentativă de asasinare a fostului premier al Quebecului, Pauline Marois. În timpul sărbătoririi victoriei Parti Quebecois, în urma căreia Marois a devenit premier, la Metropolis, în Montreal, un bărbat a încercat să pătrundă în incintă printr-o intrare laterală, pentru a o ucide pe Marois. Un angajat care se ocupa de partea tehnică a încercat să îl împiedice pe agresor să intre şi a fost împuşcat, el murind. Alt angajat a fost rănit de glonţul care a ricoşat din colegul său împuşcat mortal.

După tentativa de asasinat, Grande a scris pe Twitter: “Singura greşeală făcută de cel care a tras... a fost că nu şi-a lovit ţinta. Data viitoare, băieţi. Sper!”.

Antrenorul a afirmat ulterior că i-a fost piratat contul de Twitter, însă el a recunoscut că i-a numit pe votanţii sepparatişti “ţărani” şi “proşti”.

Afla mai multe despre: cf montreal 

viewscnt
Articole similare