Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş s-a întors în Liga 2! Cu ce echipă a semnat fundaşul la 39 de ani

Gabi Tamaş s-a întors în Liga 2! Cu ce echipă a semnat fundaşul la 39 de ani

Liga 2

Comentarii

Gabriel Tamaş a semnat cu o nouă echipă, la 39 de ani. Fostul fundaş al naţionalei României a părăsit Superliga şi a ales să joace în Liga 2.

Gabi Tamaş a semnat cu Concordia Chiajna

Liber de contract din octombrie, atunci când s-a despărţit cu scandal de Petrolul Ploieşti, unde a fost "lucrat" de Nae Constantin prin intermediul înregistrării în care i-a jignit pe fani şi conducători, Tamaş a semnat cu un alt club. 

De experienţa sa vastă va beneficia Concordia Chiajna, anunţă ProSport

Gabi Tamaş a semnat un contract până la finalul sezonului cu echipa de lângă Bucureşti şi e anunţat titular pentru restul sezonului, în care Concordia Chiajna încearcă întâi să se califice în play-off. 

  • 9 e locul ocupat de Concordia Chiajna în Liga 2, cu 23 de puncte, la trei puncte în spatele lui FC Buzău, ultima echipă pe loc de play-off. 

"Din ce ştiu, Gabi Tamaş are mai multe variante! Este adevărat ce aţi aflat, îl vrem şi noi la Chiajna, dar nu va fi uşor să-l aducem. Mă cunosc de mult timp cu Gabi, am discutat, pe noi ne-ar ajuta mult. Avem mai multe ţinte! Vrem să aducem jucători pe patru posturi în această perioadă", spunea preşedintele de la Concordia Chiajna, Cristi Tănase, pentru sursa citată, în urmă cu câteva zile. 

Pe finalul anului trecut, Gabi Tamaş a jucat într-un meci demonstrativ, iar Basarab Panduru a remarcat că fundaşul central are câteva kilograme în plus. 

”Pai, nu mai joacă. Nu putem să... Poate e şi tricoul puţin mai strâmt, e slim fit. Dar nu e, cât zici că are peste pentru a nu putea juca? Că nu are 10 kilograme.

Mai mult de 3-4 kilograme nu are. Nu cred. Dacă are 3-4... s-a lăsat de câteva luni, nu mi se pare”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Ultima dată în Liga 2 Gabi Tamaş a jucat pentru Universitatea Cluj, între august 2020 şi februarie 2021, înainte de a fi transferat de FC Voluntari şi Petrolul Ploieşti. 

Afla mai multe despre: gabi tamasgabi tamas concordia chiajnaconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare