Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Efectul pe care l-a avut Gabi Tamaş asupra unuia dintre foştii săi coechipieri: ”A însemnat o gură de aer proaspăt. M-a luat sub aripa lui” | EXCLUSIV

Efectul pe care l-a avut Gabi Tamaş asupra unuia dintre foştii săi coechipieri: ”A însemnat o gură de aer proaspăt. M-a luat sub aripa lui” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Robert Ion (22 de ani), actualul jucător al lui Poli Iaşi, a vorbit la superlativ despre fostul său coechipier, Gabi Tamaş (39 de ani), dezvăluind ce efect a avut acesta asupra sa în scurta perioadă în care au fost coechipieri, la FC Voluntari.

Deşi a fost la mijlocul a nenumărate scandaluri, marea majoritate a coechipierilor şi foştilor coechipieri ai lui Gabi Tamaş au doar cuvinte la superlativ la adresa fundaşului central.

La 39 de ani, fostul internaţional român încă evoluează, semnând de curând cu Concordia Chiajna, iar experienţa sa reprezintă un atu pentru orice echipă pe care o reprezintă.

”E un om super dulce, foarte cald”

Mai mult, efectul pe care îl are Tamaş asupra jucătorilor tineri este unul foarte bun, datorită faptului că îi învaţă să nu repete aceleaşi greşeli pe care le-a făcut el în carieră.

Într-un interviu cu Orange Sport, Robert Ion a povestit cum a fost luat sub aripă de Gabi Tamaş când a ajuns la Voluntari, dezvăluind că acesta a fost cel care l-a avertizat că are o problemă la genunchi.

Mai mult, mijlocaşul de 22 de ani a fost impresionat de sinceritatea şi transperanţa lui Gabi Tamaş şi l-a numit pe acesta un ”om super dulce”, care ştie cum să gestioneze şi momentele neplăcute din fotbal.

Efectul pe care l-a avut Gabi Tamaş asupra lui Robert Ion

M-a luat sub aripa lui Tamaş, care mi-a zis ca şchiopătez, că nu am genunchiul bine, m-a filmat <<uită-te puţin>>... mi-am dat seama că ceva nu e în regulă şi am considerat că trebuie să plec.

Tamaş a însemnat pentru mine o gură de aer proaspăt. E printre puţinii care ce gândeşte, aia face sau spune. Când echipa nu mergea bine, am avut o deplasare şi am pierdut.

A venit în aeroport, ne-a zis <<ce s-a întâmplat, am pierdut un meci, vreau să vă văd râzând, luaţi-vă un suc>>. Te scoate din starea aia, are experienţă, ştie cum să gestioneze situaţiile astea.

E un om super dulce, super om, foarte cald. Niciodată nu a făcut diferenţa că el are 37-38 ani şi eu 21. M-a considerat pe prietenul lui, chiar m-a luat la masă la el în cantonament, <<vino să stai aici>>”, a declarat Robert Ion, pentru Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: robert ion 

viewscnt
Articole similare