Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a remizat în Spania, scor 1-1 cu Holstein Kiel! Petrila a marcat pentru ardeleni

CFR Cluj a remizat în Spania, scor 1-1 cu Holstein Kiel! Petrila a marcat pentru ardeleni

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, în Spania, în compania formaţiei germane Holstein Kiel.

CFR Cluj a remizat în primul meci amical disputat în cantonamentul din Spania. A fost 1-1 cu Holstein Kiel, echipă din 2 Bundesliga. Kiel a deschis scorul prin Muhling, în minutul 10, iar clujenii au egalat în minutul 42, prin reuşita lui Petrila.

În prima repriză, Dan Petrescu, antrenorul grupării CFR Cluj, a utilizat echipa Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Braun, Boateng, Bordeianu, Deac, Yeboa, Malele şi Petrila.

În repriza a doua a intrat pe teren echipa Sava – Hoban, Billong, Kolinger, Camora, Roger, Muhar, Cvek, Bîrligea, Maglica, Janga.

”M-a surprins!”. De ce a avut Mihai Stoica această reacţie după transferul lui Bogdan Ţîru la CFR Cluj: ”Nu mă aşteptam” 

Bogdan Ţîru (28 de ani) a semnat în această iarnă cu CFR Cluj. Revenirea fundaşului central în România l-a surprins pe managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica (57 de ani), şi a explicat de ce a avut această reacţie la auzul veştii.

”Da, că aveau foarte mulţi (n.r. fundaşi centrali). La ei nu e problemă de lot. Pe mine m-a surprins faptul că, văzând că Ţîru joacă în Polonia, cum a plecat atât de uşor de la Jagiellonia.

Nu mă aşteptam să plece de la Jagiellonia, dar am înţeles că a plecat pe bani puţini”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cfr-antalya-holstein kiel 

viewscnt
Articole similare