Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Daniel Paraschiv prinde contur: ”Preţul este atractiv în comparaţie cu calităţile jucătorului”

Transferul lui Daniel Paraschiv prinde contur: ”Preţul este atractiv în comparaţie cu calităţile jucătorului”

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Paraschiv (23 de ani) este pe cale să prinde transferul carierei în această iarnă. Atacantul care a renăscut la FC Hermannstadt poate ajunge în divizia secundă din Franţa, la Bordeaux, mutare ce prinde contur din ce în ce mai mult.

Transferul ce părea la început doar un vis frumos are şanse tot mai mari să devină şi realitate.

Daniel Paraschiv, atacantul revelaţie al celor de la FC Hermannstadt, este în vizorul francezilor de la Bordeaux, care ar fi dispuşi să stea la masa discuţiilor pentru o eventuală mutare.

Transferul lui Daniel Paraschiv prinde contur: ”Preţul este atractiv în comparaţie cu calităţile jucătorului”

Despre această tranzacţie s-a discutat inclusiv în presa franceză, iar un jurnalist din Hexagon este de părere că divizionara secundă ar fi de acord să îl aducă pe tânărul fotbalist român.

Suma la care s-ar ridica afacerea ar fi 800.000 de euro, dar ar ajunge la un total de un milion, cu eventualele bonusuri incluse.

În articolul dedicat lui Paraschiv, se subliniază faptul că preţul menţionat este ”atractiv în comparaţie cu calităţile jucătorului” şi se menţionează că acesta ”a mascat oarecum neajunsurile echipei şi a devenit foarte eficient”.

”Eu cred că da (n.r. dacă se poate face transferul după Bordeaux). Preţul este atractiv în comparaţie cu calităţile jucătorului.

E nevoie de cel puţin 800.000 de euro pentru ca Hermannstadt să renunţe la el, fără să vorbim despre potenţialele bonusuri.

Clubul la care este are mari probleme financiare. Au fost salariile neplătite chiar şi patru luni. Daniel Paraschiv a mascat oarecum neajunsurile echipei şi a devenit foarte eficient. 

Vânzarea unui jucător cu aproape un milion de euro ar putea fi astfel interesantă”, a notat jurnalistul francez Alexandre Lazar, potrivit Web Girondins.

FC Girondins de Bordeaux ţinteşte promovarea în Ligue 1 după numai un singur sezon. În prezent, se clasează pe locul 2 în Ligue 2, cu 32 de puncte după 18 runde. Prima clasată, Le Havre, are 39.

În momentul de faţă, Daniel Paraschiv se află pe locul secund în clasamentul golgheterilor din Superligă, cu nouă reuşite, la egalitate cu Denis Alibec şi doar în urma lui Andrea Compagno, care a înscris de 13 ori.

Afla mai multe despre: daniel paraschivhermannstadt 

viewscnt
Articole similare