Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecat de la Farul, fotbalistul a recunoscut că se bucură că a părăsit echipa pregătită de Hagi! Cum şi-a ales noua formaţie: ”A treia oară nu mai pot să refuz”

Plecat de la Farul, fotbalistul a recunoscut că se bucură că a părăsit echipa pregătită de Hagi! Cum şi-a ales noua formaţie: ”A treia oară nu mai pot să refuz”

Superliga

Comentarii

La doar şase luni după ce revenise definitiv la Farul Constanţa, Romario Benzar (30 de ani) a părăsit formaţia pregătită de Gică Hagi pentru a treia oară. Fundaşul lateral a semnat oficial cu UTA Arad şi a oferit un interviu la prezentare.

Crescut în academia lui Gică Hagi, Romario Benzar a fost om de bază la Viitorul în sezonul în care formaţia pregătită de ”Rege” a cucerit titlul, fiind achiziţionat de FCSB chiar în acea vară.

Impresionat de fundaşul lateral, Gigi Becali a fost de acord să îi plătească lui Hagi 700.000 de euro pentru transfer, investiţie care a dat roade în final pentru latifundiar.

”Am zis că a treia oară nu pot să mai refuz”

După doar doi ani la Bucureşti, FCSB a reuşit să îl vândă pe Benzar cu două milioane de euro lui Lecce, dar de acolo cariera sa a ”luat-o la vale”.

Jumătate de sezon a rezistat românul la fosta echipă, înainte de a fi împrumutat la Perugia, apoi la Viitorul, petrecând după încă un an la Lecce, înainte de a semna definitiv cu Farul.

Dar, după doar şase luni în care de abia a jucat, Benzar a fost cedat la UTA Arad, oferind un interviu odată cu prezentarea la noua echipă.

Jucătorul cu 19 apariţii pentru echipa naţională s-a declarat foarte bucuros că a plecat de la Farul şi a semnat cu UTA, dezvăluind că a acceptat oferta de la Arad întrucât a fost dorit insistent de club.

Plecat de la Farul, Benzar a recunoscut că se bucură că a semnat cu UTA

Mă bucur mult că am semnat cu UTA, e un club mare al României. Eu am mai avut o oferte de la UTA când m-am întors din Italia.

Şi am zis că a treia oară nu mai pot să refuz, mai ales că se ştie că simpatizez cu UTA de mic şi mă bucur că am ajuns în sfârşit aici.

E un pic atipic pentru un timişorean, ştiu, dar aşa a fost să fie şi mă bucur. La Arad e un public senzaţional, este un atu pentru noi. Orice adversar are viaţă grea pe terenul nostru.

Sperăm să îi facem fericiţi pe suporteri. Sunt foarte fericit, colegii şi antrenorul m-au primit bine, sper să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat Romario Benzar, la prezentare.

Afla mai multe despre: romario benzar 

viewscnt
Articole similare