Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"La Hagi e greu să joci dacă nu faci asta!". "Regele" n-a stat la discuţii şi l-a lăsat să plece în Superligă!

"La Hagi e greu să joci dacă nu faci asta!".  "Regele" n-a stat la discuţii şi l-a lăsat să plece în Superligă!

Farul

Comentarii

Plecarea lui Romario Benzar (30 de ani) de la Farul la UTA a surprins, dar Gică Popescu, preşedintele grupării din Constanţa, a explicat de ce a ales Gică Hagi să-l lase să plece pe jucătorul format în academie.

Romario Benzar, căpitanul echipei cu care Viitorul, actuala Farul, cucerea primul titlul din istorie în 2017, a plecat din nou de la Costanţa. De această dată la UTA, în Superligă. Gică Popescu, preşedintele Farului, a explicat motivul pentru care Benzar a fost lăsat să plece de Hagi.

"La Hagi e greu să joci dacă nu faci asta!".  "Regele" n-a stat la discuţii şi l-a lăsat să plece în Superligă!

UTA Arad l-a transferat pe Romario Benzar, fundaşul dreapta care cândva ocupa postul la echipa naţională a României. Mutarea-surpriză de la Constanţa la Arad a fost explicată de Gică Popescu, preşedintele de la Farul.

Benzar a jucat foarte puţin la Farul după revenirea la echipa lui Gică Hagi, iar "Baciul" a spus că fundaşul a avut probleme cu accidentările. "Regele" Hagi a decis să-l lase să plece după ce nu a jucat o perioadă lungă, chinuit de accidentări.

Gică Popescu susţine că în filosofia lui Gică Hagi e greu să joci titular când nu te antrenezi, iar lui Benzar i-a fost greu să revină la nivel înalt pentru că nu se putea antrena aşa cum trebuie din cauza accidentărilor.

”Benzar, în perioada în care a fost la noi, a făcut toate eforturile să ajute echipa. Cred că perioada din Italia în care nu a jucat, l-a afectat. Se şi accidentează destul de uşor, iar la Gică (n.r. - Hagi) e greu să joci cât timp nu te antrenezi. Am considerat că, decât să stea pe bancă la noi, e mai bine să ne despărţim de el, să meargă unde poate să joace mai mult”, a declarat Gică Popescu, pentru Prima Sport.

Romario Benzar a bifat şapte apariţii în acest sezon pentru liderul din Superligă.

Afla mai multe despre: romario benzarutafarulgica popescu 

viewscnt
Articole similare