Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul plecat de la CFR, dorit insistent de Gigi Becali, se află în negocieri cu altă echipă! Formaţia care l-a ofertat

Fotbalistul plecat de la CFR, dorit insistent de Gigi Becali, se află în negocieri cu altă echipă! Formaţia care l-a ofertatgalerie foto

Superliga

Comentarii

Plecat de la CFR Cluj în urmă cu un an, Mike Cestor (30 de ani) a ajuns la FC Argeş în această vară, deşi fusese dorit insistent de Gigi Becali înaintea despărţirii de campioană. După doar şase luni la Piteşti însă, fundaşul este din nou în căutarea unei noi echipe.

Sosit pentru prima dată în România la Astra, în 2018, la doar trei ani după ce evoluase în a cincea divizie a Angliei, Mike Cestor a avut parte de un succes nesperat în România.

După doar un an la Giurgiu, fostul internaţional de tineret din Republica Democrată Congo a fost transferat de CFR Cluj, alături de care a câştigat trei titluri în două sezoane şi jumătate.

Cestor nu a fost niciodată titular indiscutabil în Gruia, dar a fost un jucător pe care atât Dan Petrescu, cât şi Edi Iordănescu s-au bazat cu încredere.

Dorit insistent de Becali, Cestor nu a ajuns la FCSB

În acest context, când ”Bursucul” a decis că nu îl mai doreşte pe acesta, Gigi Becali s-a interesat de serviciile fundaşului central, care putea fi adus la FCSB liber de contract.

Deşi patronul îl dorea insistent, Mike Cestor nu a mai ajuns la Bucureşti, în urmă cu un an, ci a stat jumătate de sezon pe bară, înainte de a semna cu FC Argeş.

Însă, după doar jumătate de sezon la Piteşti, jucătorul de 30 de ani a fost informat că echipa nu se va mai baza pe el, fiind ”invitat” să îşi caute un nou angajament.

Rămas liber de contract, Mike Cestor ar fi primit o ofertă interesantă, din Polonia, de la Radomiak Radom, formaţia pe care a reprezentat-o şi Mario Rondon în ultimul sezon.

Conform presei poloneze, Radom s-ar afla deja în negocieri cu fotbalistul congolez, întrucât polonezii se aşteaptă să piardă un stopper de perspectivă, pe Pedro Justiniano (22 de ani).

Radom l-ar fi ofertat pe triplul campion al României

Sursa citată menţionează că antrenorul Mariusz Lewandowski îl doreşte pe Cestor întrucât doreşte să schimbe sistemul şi să joace cu trei fundaşi centrali, iar congolezul are experienţă într-un astfel de rol.

La momentul actual, Radom se află pe locul al 10-lea în campionatul polonez, cu 23 de puncte, la şapte lungimi de poziţia a 16-a, prima care duce în eşalonul secund.

Afla mai multe despre: cestor 

viewscnt
Articole similare