Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Cestor ar fi venit la Bucureşti pentru a-l transfera de la CFR Cluj la FCSB! Reacţia lui MM Stoica: "Doar dacă nu cumva merge la Gigi fără să ştiu" | EXCLUSIV

Agentul lui Cestor ar fi venit la Bucureşti pentru a-l transfera de la CFR Cluj la FCSB! Reacţia lui MM Stoica: "Doar dacă nu cumva merge la Gigi fără să ştiu" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

O informaţie de ultim moment a fost comentată de managerul general al FCSB, Mihai Stoica, pentru Telekom Sport. Agentul lui Mike Cestor, fundaş al lui CFR Cluj, s-ar afla la Bucureşti, pentru a negocia trecerea fundaşului la echipa din Berceni.

Mike Cestor, de la CFR Cluj la FCSB? Şi Universitatea Craiova ar fi interesată

Mike Cestor, în vârstă de 29 de ani, nu este prima variantă a lui Dan Petrescu pe postul de fundaş central, iar congolezul a intrat în ultimele şase luni de contract la echipa din Gruia. 

Conform Gazetei Sporturilor, apărătorul nu ar mai vrea să rămână la actuala campioană a Ligii 1, iar impresarul său, Mihai Joiţa, ar fi venit la Bucureşti, pentru a forţa transferul la FCSB. 

Gigi Becali l-ar vrea, întrucât a fost mulţumit de Paulo Vinicius, jucător de care CFR Cluj a vrut să scape. Între timp, brazilianul a ajuns titular la echipa condusă de Toni Petrea. 

Sursa citată anunţă că Universitatea Craiova e o altă echipă interesantă care s-a înscris în cursa pentru Mike Cestor, jucător care câştigă 14.000 de euro lunar şi căruia ardelenii i-au transmis că ar trebui să-şi micşoreze salariul, pentru a continua în Ardeal. 

Prima reacţie dinspre FCSB despre Cestor

Dinspre FCSB a venit o primă reacţie referitoare la transferul lui Mike Cestor. Managerul general Mihai Stoica susţine că echipa sa nu a fost interesată şi nu e interesată de congolez. MM l-a menţionat şi pe Gigi Becali în discursul său. 

"Nu, nici nu ştiu cine e agentul lui Cestor. Nu, nu suntem interesaţi de Cestor, nu am fost, nu ne interesează, Mihai Joiţa nu are nicio discuţie cu... Doar dacă nu cumva merge la Gigi fără să ştiu", a declarat oficialul FCSB pentru Telekom Sport.  

FCSB s-a baza în centrul apărării pe Paulo Vinicius, punct fix, şi, prin rotaţie, pe Iulian Cristea şi George Miron. 

Afla mai multe despre: cestormike cestorfcsbcfrtransfer cfr cluj fcsbmihai stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare