Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unui oficial FRF nu i-a venit să creadă unde l-a găsit pe Florin Tănase pe 31 decembrie! Neobişnuit: "Nu am oprit maşina, dar mi-am făcut o imagine" | EXCLUSIV

Unui oficial FRF nu i-a venit să creadă unde l-a găsit pe Florin Tănase pe 31 decembrie! Neobişnuit: "Nu am oprit maşina, dar mi-am făcut o imagine" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (27 de ani) a devenit unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la FCSB de-a lungul anilor. Jucătorul ofensiv le-a câştigat încrederea conducătorilor clubului, iar de seriozitatea sa a fost convins şi Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Ce făcea Florin Tănase pe 31 decembrie: "Nu am oprit maşina, dar mi-am făcut o imagine"

În această iarnă, Florin Tănase e singurul fotbalist de la FCSB care poate pleca pe o sumă care să-l mulţumească pe finanţatorul Gigi Becali. Afaceristul doreşte 3 milioane de euro, clauza de reziliere a contractului, dar transferul se lasă aşteptat. 

Acest aspect nu-l afectează pe golgherul FCSB, după cum recunoaşte Mihai Stoica: "Are un statut special, faţă de mine are statut special. Face glume, nu are probleme, se antrenează excepţional', a spus managerul general pentru Telekom Sport. 

Modul în care Florin Tănase se pregăteşte pentru meciuri a fost confirmat şi de Andrei Vochin, care a rămas surprins în momentul în care a văzut ce facea fotbalistul în ziua de Revelion, în urmă cu câţiva ani. 

Oficilul FRF crede că statutul obţinut de fotbalist la FCSB şi posibilul transfer în străinătate nu sunt lucruri întâmplătoare. 

"În momentul ăsta, cel mai aproape de a pleca de la FCSB e Tănase. În urmă cu trei sau patru ani am făcut Revelionul la Predeal şi în ziua de Revelion, pe 31 decembrie, ne-am dus până la Trei Brazi, cu maşina. Când am coborât spre seară în Predeal, cine urca în alergare spre Trei Brazi? Florin Tănase, pe 31 decembrie a anului respectiv.

Când l-am văzut, nu am oprit maşina, dar mi-am făcut o imagine. Dacă omul ăsta aleargă pe 31 decembrie, înseamnă că omul ăsta e profesionist şi are toate şansele să ajungă. Drept urmare, e cel mai important jucător de la FCSB şi este cel mai aproape de plecare", a declarat Andrei Vochin pentru Telekom Sport. 

După ultimul meci oficial din anul trecut, Florin Tănase a vorbit deschis despre transferul său: "(n.r. - Ce ai alege naţionala sau banii?) Tu ce ai alege? Aş alege banii mai mulţi. Ce? Acolo nu se joacă fotbal? Toată lumea zice că avem cel mai slab fotbal, cel mai slab campionat, iar când te duci în Arabia Saudită <<Aoleu, unde s-a dus!>>", spunea, în decembrie, fotbalistul de la FCSB. 

  • 1.5 milioane de euro i-a plătit Gigi Becali lui Gică Hagi pentru transferul lui Tănase, în 2016. 
  • 208 meciuri, 71 de goluri şi 38 de pase decisive sunt cifrele internaţionalului român. 

Afla mai multe despre: florin tanaseandrei vochinflorin tanase transferflorin tanase gigi becaliflorin tanase 31 decembrie 

viewscnt
Articole similare