Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru şi-a găsit echipă! Fotbalistul care nu mai este pe placul lui Becali ar putea semna cu un club care se bate pentru grupele Champions League

Claudiu Keşeru şi-a găsit echipă! Fotbalistul care nu mai este pe placul lui Becali ar putea semna cu un club care se bate pentru grupele Champions League

FCSB

Comentarii

Claudiu Keşeru mai este sub contract cu FCSB doar până în vară, iar şansele ca Gigi Becali să îi ofere o nouă înţelegere sunt minime.

Acum, Keşeru poate să părăsească Liga 1 să îşi continue cariera în Ungaria. Pentru Keşeru ar urma să semneze un contract cu echipă puternică. Potrivit Eurosport.ro, atacantul român s-ar fi înţeles cu campioana Ungariei, Ferencvaros, iar totul ar urma să se întâmple în această vară. 

Mai mult decât atât, Keşeru va aplica pentru a obţine cetăţenia maghiară, pentru a putea fi asimilat ca jucător localnic. Ferencvaros are probleme mari cu înregistrarea jucătorilor pe liste oficiale, deoarece are un număr foarte mare de fotbalişti străini. 

Claudiu Keşeru s-a întors la FCSB la mai bine de şase ani de când părăsise iniţial clubul, în favoarea lui Ludogorets. După ce a fost tras pe linie moartă de echipa la care este golgheterul all-time, internaţionalul român a ales să revină la formaţia roş-albastră. După un început bun, cu trei goluri în primele trei meciuri, atacantul nu a mai arătat forma dorită de Becali, iar latifundiarul a ales să îl scoată din echipă.

Nicolae Dică ştie ce aşteptări avea Gigi Becali, de fapt, de la Keşeru şi Budescu la FCSB

”De surprins nu mă surprinde, pentru că au mai fost jucători cu experienţă care s-au întors şi după o perioadă scurtă au trebuit să plece. Budescu a avut, cât am fost eu la FCSB, din cele mai bune randamente ale lui, ca realizări. 

În momentul când FCSB aduce un jucător de 30 şi ceva de ani pe faza ofensivă, patronul echipei vrea ca acel jucător să între, precum Keşeru, să marcheze la fiecare joc”, a declarat fostul secund al naţionalei României, pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-keşeru-becali-ungaria 

viewscnt
Articole similare