Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC Argeş a anunţat despărţirea de un jucător important, trecut şi pe la CFR Cluj. Pe cine nu se mai bazează Marius Croitoru

OFICIAL | FC Argeş a anunţat despărţirea de un jucător important, trecut şi pe la CFR Cluj. Pe cine nu se mai bazează Marius Croitoru

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş s-a despărţit, după o numai jumătate de sezon, de un fundaş central trecut şi pe la campioana CFR Cluj.

OFICIAL | Pe cine nu se mai bazează Marius Croitoru, la FC Argeş

Marius Croitoru a început curăţenia de iarnă la FC Argeş. Formaţia prahoveană a anunţat despărţirea de un fundaş central adus chiar vara trecută.

Clubul FC Argeş şi fotbalistul Mike Cestor au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă.

Fundaşul central congolez a îmbrăcat tricoul alb-violet în 17 partide, în toate competiţiile, nereuşind să dea vreun gol sau pasă decisivă.

În vârstă de 30 de ani, Cestor a fost achiziţionat în iulie 2022. El a mai jucat şi la campioana CFR Cluj (2019 - februarie 2022), iar anterior a trecut şi pe la Astra Giurgiu (2018-2019).

În această iarnă, FC Argeş a rezolvat până acum deja cinci transferuri, aducându-i în Trivale pe Andrei Tîrcoveanu, Mario Zebic, Mimito Biai, Lucas Brendon şi Facuno Rizzi.

  • 500.000 de euro este cotat de piaţă a lui Mike Cestor, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
  • 11 este locul ocupat de FC Argeş în acest moment în Superligă.

Afla mai multe despre: fc argesmike cestor 

viewscnt
Articole similare