Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Urmează o ”revoltă” în Superligă? Antrenorii cu licenţă, îndemnaţi să îşi ceară drepturile: ”Nu vă deranjează ce se întâmplă? Vine unul fără studii şi vă ia locul” | EXCLUSIV

Urmează o ”revoltă” în Superligă? Antrenorii cu licenţă, îndemnaţi să îşi ceară drepturile: ”Nu vă deranjează ce se întâmplă? Vine unul fără studii şi vă ia locul” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

FCSB a plecat în cantonament în Turcia, însă fără a se baza şi pe serviciile lui Leonard Strizu (55 de ani), antrenorul cu Licenţa PRO de la echipă.

FCSB a plecat în cantonament fără Leo Strizu, care ar fi rămas la Bucureşti pentru a face planul echipei privind meciurile din Liga 1.

De pregătirea echipei ”roş-albastre” în Turcia se va ocupa Mihai Pintilii (38 de ani), cel care în acte figurează drept ”delegat”, însă în mod neoficial este cel care decide totul la echipă, împreună cu ceilalţi colaboratori.

Urmează o ”revoltă” în Superligă? Antrenorii cu licenţă, îndemnaţi să îşi ceară drepturile: ”Nu vă deranjează ce se întâmplă? Vin alţii fără studii şi vă iau locul” | EXCLUSIV

Decizia FCSB a stârnit diferite discuţii, având în vedere că Mihai Pintilii nu poate îndeplini funcţia de antrenor la FCSB. Pintilii nu are nici măcar carnetul de antrenor, pe care-l va obţine abia peste un an şi jumătate.

Andrei Vochin consideră că este nedrept pentru antrenorii care au muncit din greu pentru a obţine licenţa PRO, în timp ce alţii au ars etapele. 

Situaţia FCSB-ului a stârnit o discuţie interesantă, în direct, la Orange Sport. 

Tudor Silviu Sămuilă: ”FRF nu a fost prea pasivă/indulgentă în foarte multe lucruri?”

Andrei Vochin: ”Eu nu cred că FRF a fost pasivă, tot ce s-a introdus, toate programale care s-au făcut pentru antrenori nu arată o stare de pasivitate. Dar cei care ar trebuie să fie cei mai vocali sunt cei care au licenţă, cei care au carnetele de antrenori, să zica ca ei au muncit şi vin alţii fără carnete?

Nu trebuiau să antreneze aceşti antrenori (ex. Marius Croitoru etc), dar după venea opinia publică: uite ce antrenor e, ce bine a bătut-o pe CS Mioveni, ce tot îi cereţi voi să aibă carnet? Dacă există o lege trebuie să o respectăm, trebuie un efort general. Pe mine mă deranjează, eu să fac nişte studii şi să vină altul să aibă aceleaşi drepturi ca mine, vine unul fără studii şi vă ia locul? Să meargă la şcoală, ăsta e sfatul meu!”. 

Basarab Panduru: ”Eu trebuie să mă sesizez? Sunt vinovaţi cei care le dau voie, atâta timp când cineva îi dă voie... Eu mă iau de cine le dă voie! Da, şi eu îi sfătuiesc să meargă la şcoală, că sunt multe lucruri interesante de învăţat”. 

Cantonamentul vicecampioanei României se va desfăşura în perioada 8-20 ianuarie, urmând ca "roş-albaştrii" să revină în ţară cu două zile înaintea jocului cu FC Hermannstadt, programat pe 22 ianuarie, la Sibiu, de la ora 20:45, în direct la Orange Sport.

Reacţie din interiorul FRF după ce Leo Strizu a fost lăsat acasă de FCSB, plecată în cantonament: ”Nu mi se pare în regulă. Asta e clar” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: frffcsb 

viewscnt
Articole similare