Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ai vrea să fii secund la FCSB?”. Răspunsul oferit de Alexandru Chipciu: ”Vom vedea!”

”Ai vrea să fii secund la FCSB?”. Răspunsul oferit de Alexandru Chipciu: ”Vom vedea!”

FCSB

Comentarii

Alexandru Chipciu, fost jucător la FCSB, a fost întrebat dacă ar accepta să meargă înapoi la echipa lui Becali, dar din altă postură.

Chipciu a fost jucătorul celor de la FCSB timp de 4 sezoane. Fotbalistul a avut o relaţie bună cu Becali, care spunea că nu poate să înceapă echipa fără el. 

Fotbalistul ajuns la vârsta de 33 de ani evoluează în prezent la Universitatea Cluj şi are de gând să se facă antrenor după ce va agăţa ghetele în cui. 

El a început cursurile la şcoala de antrenori în această iarnă, dar a recunoscut că, pentru moment, nu are de gând să se retragă. 

”Vom vedea!”

”Acum am fost şi la Şcoala de Antrenori în iarna asta. Vorbesc cu el foarte des (n.r. cu Pintilii), m-am văzut cu el non-stop. Clar vrea să-şi ia şi el carnetul de antrenor, sau antrenor-asistent, ce licenţă facem noi. Ca apoi să facem celelalte lucruri. Mă bucur pentru el, sincer!

Aşa cum a fost în ultimul timp şi a ajutat acolo mereu Steaua sau FCSB când a fost nevoie de ajutor… chiar de când a fost el principal şi a făcut antrenamentele şi tot ce ţine de organizare acolo, au fost rezultate foarte bune. Îmi doresc să continue pe această linie.

(n.r. dacă s-ar duce ca secund al lui la FCSB?) Mai făceam glume cu el. Când am jucat cu FCSB la Cluj mi-au zis ‘Puiu’ şi cu ‘Vije’: ‘Gata, lasă-te de fotbal şi vino secund’. Eu aş vrea să mai joc fotbal în primul rând şi nici nu aş putea fi antrenor secund pentru că nu am carnet de antrenor. Doar să fii pe acolo, să mai ajuţi. În momentul ăsta vreau să mai joc fotbal, vom vedea ce va mai fi”, a declarat Alex Chipciu, potrivit AS.ro.

FC Braşov, Forex Braşov, Dacia Unirea Brăila, FCSB, Sparta Praga, Anderlecht, FCSB, CFR şi Universitatea Cluj sunt echipele pentru care a evoluat mijlocaşul născut la Brăila, în cariera profesionistă.

În tricoul naţionalei României, a bifat 46 de meciuri, în care a izbutit să marcheze de şase ori.

Afla mai multe despre: fcsb-superligă-alexandru chipciu 

viewscnt
Articole similare