Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A căzut". Transferul internaţionalului dorit de Rotaru la Craiova a picat!

"A căzut". Transferul internaţionalului dorit de Rotaru la Craiova a picat!
Comentarii

Sorin Cîrţu, preşedintele de la U Craiova, a anunţat că interesul oltenilor pentru transferul lui Raul Opruţ (25 de ani) nu mai e de actualitate.

U Craiova l-a dorit pe Raul Opruţ, fundaşul stânga al lui Hermannstadt, pentru a-l înlocui pe Nicuşor Bancu, accidentat grav la genunchi. Totul a picat, însă, după ce pretenţiile sibienilor au fost considerate prea mari de către şefii din Băni.

"A căzut". Transferul internaţionalului dorit de Rotaru la Craiova a picat!

Accidentarea lui Nicuşor Bancu a făcut ca U Craiova să-şi arunce privirea pe piaţa transferurilor pentru un fundaş stânga. Câutările s-au oprit la numele lui Raul Opruţ, internaţional cu selecţii la echipa naţională a României, de la Hermannstadt, însă preţul cerut în schimbul serviciilor sale a fost conisderat prea mare.

Sorin Cîrţu, preşedintele Craiovei, a anunţat că interesul pentru Opruţ nu mai de actualitate şi a lansat o ironie la adresa celor de la Hermannstadt.

„Cu Opruţ a căzut. S-a făcut o ofertă. Nu s-a acceptat. A fost o negociere, vor mai mult, prea mult pentru România. Îi lăsăm să vândă afară. Mai căutam, mai avem timp până în februarie. Dacă găsim acum e bine, dacă nu, avem timp”, a spus Cârţu pentru as.ro.

Raul Opruţ a jucat 25 de meciuri în toate competiţiile sezonului cu Hermannstadt, timp în care livrat o pasă de gol.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Raul Opruţ în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2 - două selecţii a strâns Raul Opruţ la naţionala mare a României, toate în 2022

Afla mai multe despre: raul oprutu craiovaprettransfer 

viewscnt
Articole similare