Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Deian Sorescu a semnat cu FCSB. Ce număr va purta fotbalistul la vicecampioana României

OFICIAL | Deian Sorescu a semnat cu FCSB. Ce număr va purta fotbalistul la vicecampioana României

FCSB

Comentarii

FCSB a anunţat oficial achiziţionarea lui Deian Sorescu, fotbalist venit sub formă de împrumut de la liderul din Polonia, Rakow.

"Bine ai venit, Deian Sorescu!

FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Raków Częstochowa pentru împrumutul lui Deian Sorescu, jucător care va evolua pentru echipa noastră cel puţin până la finalul acestui sezon.

Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani va purta tricoul cu numărul 22 şi s-a alăturat deja lotului, în condiţiile în care cele două echipe împart acelaşi hotel şi se pregătesc pe terenuri alăturate în cantonamentul de la Regnum Carya.

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!

Deian Sorescu s-a născut la 29 august 1997, în Moldova Nouă. A crescut în Timişoara şi a început fotbalul la Politehnica Timişoara. A continuat la SSU Poli, actuala Poli Timişoara (Liga 2), iar în 2018 a semnat cu Dinamo. La începutul lui 2022 s-a transferat la Rakow Czestochowa, liderul la zi al campionatului Poloniei, pentru care a evoluat în 27 de partide, a înscris de trei ori şi a oferit trei pase de gol. De asemenea, şi-a trecut în palmares Cupa şi Supercupa Poloniei" , se arată în comunicatul celor de la FCSB.

Dacă Sorescu are evoluţii bune în tricoul FCSB-ului, Gigi Becali are şi opţiunea unui transfer definitiv, din vară, când ar trebui să plătească 800 de mii de euro în schimbul fotbalistului, fix aceeaşi sumă pe care a plătit-o şi Rakow în ianuarie 2022, când l-a transferat pe român de la Dinamo.

  • 1,5 milioane de euro valorează Deian Sorescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 2 goluri şi 1 pasă decisivă a reuşit Sorescu în cele 19 meciuri jucate pentru Rakow în actuala stagiune, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: sorescu 

viewscnt
Articole similare