Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Iftime şi Becali s-au înţeles pentru încă un transfer pe ruta FCSB - FC Botoşani: "Vine definitiv, cu clauză de coproprietate" | EXCLUSIV

NEWS ALERT | Iftime şi Becali s-au înţeles pentru încă un transfer pe ruta FCSB - FC Botoşani: "Vine definitiv, cu clauză de coproprietate" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Valeriu Iftime şi Gigi Becali s-au înţeles asupra unui transfer între echipele pe care le conduc. Fotbalistul rămas rezervă, cu şanse minime de a ajunge titular, e aşteptat săptămâna viitoare la noua echipă, unde va avea un singur rival pe post.

Transfer pe ruta FCSB - Botoşani

Cei doi afacerişti au reuşit să se pună de acord asupra unei noi mutări între echipele lor. După ce finanţatorul FCSB a cumpărat mai mulţi fotbalişti de la echipa din Moldova, în ultimii ani, acum acţionarul de la FC Botoşani a reuşit să transfere un fotbalist de la echipa bucureşteană. 

Pentru Orange Sport, Valeriu Iftime a dezvăluit că portarul Răzvan Ducan (22 de ani) este noul fotbalist al lui FC Botoşani. Doar a treia variantă la FCSB, după Ştefan Târnovanu şi Andrei Vlad, Ducan a fost lăsat să plece şi a făcut parte din lista plecărilor anunţată iniţial de Mihai Stoica

De-a lungul timpului, FC Botoşani a reuşit să-i mai aducă de la FCSB pe: Ovidiu Perianu, Denis Haruţ sau Mihai Roman I. 

Gigi Becali a cumpărat masiv de la echipa din Moldova, pe: Joyskim Dawa, Malcom Edjouma, Răzvan Oaidă, Cătălin Golofca, Aristidis Soiledis sau Andrei Miron. 

Valeriu Iftime anunţă că s-a înţeles cu Gigi Becali şi transferul se face

Deşi managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a transmis că Răzvan Ducan va fi lăsat sub formă de împrumut la o altă echipă, Valeriu Iftime a reuşit să bată palma cu Gigi Becali pentru un transfer definitiv, la câteva zile distanţă.

"Ducan nu vine împrumut. Vine definitiv, cu clauză de coproprietate a FCSB. Va fi 50-50% şi azi (n.r. - vineri) am vorbit despre salariu şi luni sper să fie la Botoşani. 

Avem doi portari buni (n.r. - Ureche şi Tomache), dar ăsta, Ducan, pare cu mai multă experienţă, iar specialiştii îmi zic că e bun. 

Am fost la discuţii cu Becali, am pornit de la mici detalii şi condiţionări. Să mai cedez ceva de la Dawa, dar până la urmă am rămas cu 50-50%. Eu zic că e interesant pentru noi. Să joace. 

E mare câştigul pentru toţi, pentru copil, pentru noi, pentru FCSB. Dar să te baţi pe post cu Pap, e complicat. E cu coproprietate la următorul transfer", a spus Valeriu Iftime pentru Orange Sport. 

  • Provenit de la grupele under ale FCSB, Răzvan Ducan a mai fost împrumutat, de-a lungul sezoanelor, la: FC Argeş, Turris şi ultima dată la CS Mioveni. 
  • 2 meciuri a jucat Ducan la FCSB, iar cele mai multe, 23, la echipa antrenată acum de Marius Croitoru. 

Dacă pe Răzvan Ducan l-a lăsat la FC Botoşani, Gigi Becali a reuşit să-l transfere pe Deian Sorescu la FCSB

Afla mai multe despre: razvan ducanrazvan ducan transferfcsb fc botosanigigi becalivaleriu iftimetransfer fcsb botosanitransferuri fcsb botosani 

viewscnt
Articole similare