Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Sorescu a venit, doi jucători pleacă! Gigi Becali, aşteptat să dea "ok-ul"

ULTIMA ORĂ | Sorescu a venit, doi jucători pleacă! Gigi Becali, aşteptat să dea "ok-ul"

FCSB

Comentarii

FCSB l-a luat pe Deian Sorescu (25 de ani), dar se pregăteşte să se despartă de doi jucători importanţi din echipă.

Transferul lui Deian Sorescu la FCSB, sub formă de împrumut cu opţiune de cumpărare, a fost confirmat de Mihai Stoica şi Giovanni Becali. Gigi Becali urmează să dea "ok-ul" pentru plecarea a doi titulari ai "roş-albaştrilor" în această perioadă de mercato.

ULTIMA ORĂ | Sorescu a venit, doi jucători pleacă! Gigi Becali, aşteptat să dea "ok-ul"

Doi jucători de la FCSB cu oferte din străintătate sunt aşteptaţi să facă pasul la alte cluburi. Este vorba despre Adrian Şut şi Malcom Edjouma, doi mijlocaş ai "roş-albaştrilor", au oferte şi Gigi Becali este aşteptat să dea "ok-ul" pentru plecarea lor în perioada următoare.

Adrian Şut e dorit în Danemarca şi Turcia, de la FC Copenhaga şi Trabzonspor, iar Edjouma e dorit în Ungria, la Videoton.

"Suntem în discuţii şi în acest moment cu două, trei echipe din Danemarca, din Turcia", a spus Florin Vulturar, conform sport.ro. Pentru 1,5 milioane de euro, Edjouma poate ajunge în Ungaria, la Videoton. "Am discutat, au fost cei de la echipa din Ungaria în România. Cred că în perioada următoare o să se mişte multe", a mai spus Vulturar.

Adrian Şut (23 de ani) a îmbrăcat de 18 ori tricoul FCSB-ului în acest sezon, reuşind să marcheze două goluri şi să ofere o pasă decizivă.

Malcom Edjouma (26 de ani) a fost trimis de 26 de ori pe teren, reuşind să marcheze cinci goluri şi să ofere trei pase decisive.

Afla mai multe despre: deian sorescufcsbplecariadrian sutmalcom edjoumaflorin vulturar 

viewscnt
Articole similare