Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre posturile pe care poate juca Sorescu, blocat la FCSB? "El are avantaj" | EXCLUSIV

Unul dintre posturile pe care poate juca Sorescu, blocat la FCSB? "El are avantaj" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Iulian Miu (47 de ani) a comentat transferul lui Deian Sorescu la FCSB şi a spus că, după părerea sa, fotbalistul ar trebui să joace "de la mijloc în sus".

FCSB l-a luat pe Deian Sorescu de la Rakow, sub formă de împrumut cu opţiune de cumpărare, şi acesta va intra în angreanjul echipei lui Mihai Pintilii. Iulian Miu a spus că, după părerea sa, Sorescu are unul dintre posturile pe care poate să joace blocat de o "perlă".

Unul dintre posturile pe care poate juca Sorescu, blocat la FCSB? "El are avantaj" | EXCLUSIV

Postul de fundaş dreapta e "blocat" pentru Deian Sorescu. Alexandru Pantea (19 ani), fundaşul dreapta de mare perspectivă de la FCSB, are avantaj în faţa noul venitului Sorescu. Gigi Becali poate face profit cu vânzarea lui Pantea, de aceea - crede Miu - acesta ar putea juca în faţa fostului căpitan de la Dinamo.

Deian Sorescu ar fi bine, crede Iulian Miu, să joace de la mijlocaş în sus în echipa FCSB pentru că jucătorii ofensivi pot fi vânduţi mai bine.

"Era un jucător interesant. E bine ca acesti jucători sa fie văzuţi. Il ai pe Creţu şi pe Pantea acolo... E bine să joace de la mijloc în sus, poate. La Dinamo atunci nu prea erau jucători importanţi... Acopereau un gol când juca fundaş dreapta. Este la bătaie cu cei doi, Creţu şi Pantea. Pantea are avantajul că clubul crede în el", a spus Iulian Miu, la Orange Sport.

Giovanni Becali a dezvăluit de ce a plecat Sorescu din Polonia: ”A fost orgolios...” + Îi felicită pe cei de la FCSB pentru transfer: ”Achiziţie foarte bună!”

Deian Sorescu e noul jucător al FCSB. Rakow şi echipa lui Gigi Becali au bătut palma pentru un împrumut cu opţiune de cumpărare. Informaţia a fost confirmată, în direct, la Orange Sport de Giovanni Becali. Fostul agent FIFA a dezvăluit şi de ce nu a reuşit să se impună Sorescu la Rakow.

”Informaţia o ştiţi cu toţii. Nimic nou. 100%, jucătorul a semnat, no problem. Îi dorim să aiba succes. E împrumutat, cu opţiune de 3 ani, pe care FCSB o va face la finalul lunii mai. La sfârşitul sezonului când tragem linie dacp FCSB este multumită, vom vedea. Cred că cea mai importantă chestie e că a avut opţiunea asta. FCSB a făcut o achiziţie bună.

A avut problemă cu antrenorul, a început să îl bage fundaş, asta e.... E bine că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Fundaş dreapta şi stângă şi mijlocaş poate juca la FCSB. A avut o discuţie cu antrenorul, antrenorul a fost orgolios... Asta este! Probleme cu suporterii? Nu, nu, nu! Nu o să fie probleme”, a declarat Giovanni Becali la Orange Sport.

Deian Sorescu a evoluat la Dinamo între 2018 şi 2022 şi a plecat de la gruparea ”roş-albă” din postura de golgheter. A marcat de 29 de ori şi a oferit 26 de pase decisive, în toate competiţiile, pentru marea rivală a celor de la FCSB.

Afla mai multe despre: iulian miudeian sorescupostalexandru panteafcsb 

viewscnt
Articole similare