Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a transferat la FCSB şi a pierdut imediat naţionala! Gigi Becali i-a distrus şansele: ”Acolo s-a rupt tot”

S-a transferat la FCSB şi a pierdut imediat naţionala! Gigi Becali i-a distrus şansele: ”Acolo s-a rupt tot”galerie foto

FCSB

Comentarii

Întors la FCSB în vara lui 2021, revenirea lui Claudiu Keşeru (36 de ani) la fosta echipă nu a decurs conform planului, iar, după despărţire, atacantul a recunoscut că este de părere că a doua perioadă petrecută în tricoul vicecampioanei i-a pus capăt carierei la echipa naţională.

Claudiu Keşeru a revenit la FCSB în vara lui 2021, la mai bine de şase ani după ce părăsise vicecampioana, dar a doua perioadă la club nu a decurs la fel de bine ca prima.

În ciuda unui început bun, în care a marcat în primele trei meciuri după revenire, Claudiu Keşeru a fost desfiinţat public şi scos din echipă de Gigi Becali, după câteva prestaţii mai modeste.

”Acolo s-a supt tot”

În majoritatea ultimei stagiuni, Keşeru a stat pe bară, iar nici transferul la UTA nu a dat roade pentru jucător, atacantul având nevoie de 11 meciuri pentru a marca primul gol la noua echipă.

Convocat pentru ultima dată imediat după revenirea la FCSB, Keşeru a recunoscut că perioada petrecută pe bară la Bucureşti, la ordinul lui Becali, l-a făcut să piardă naţionala.

La 36 de ani, atacantul şi-a luat gândul de la a mai reprezenta România, astfel că îşi va încheia, cel mai probabil cariera cu 47 de apariţii şi 13 goluri sub tricolor.

Transferul la FCSB i-a încheiat cariera la echipa naţională

”(n.r. te înţelegi bine cu Edi, mai speri la echipa naţională?) Cu Edi există o relaţie de respect reciproc, dar clar se doreşte un suflu nou la echipa naţională. Mi-am luat gândul.

Dacă începeam să am performanţe bune îndată ce am ajuns la UTA, poate era altceva. Eu mi-am luat gândul, dar dacă se întâmplă ceva, ar fi o surpriză plăcută. (n.r. poate dacă vei avea un retur bun...) Eu voi face tot posibilul.

Chiar sunt pregătit fizic. Sunt foarte bine (n.r. care a fost momentul în care mental ţi-ai luat rămas bun de la echipa naţională?) Când performanţele mele nu au mai fost ce erau înainte.

E clar că totul depinde de mine. Eram obişnuit cu peste 20 de goluri anual, iar între 15-20 era ca un minim. După ce am ajuns la Steaua (n.r. FCSB), a fost o perioadă lungă, opt luni, în care nu prea mi-au mai ieşit lucrurile cum trebuia.

Acolo s-a rupt tot. Trebuia să mă concentrez pe altceva ca să ajung la nivelul meu bun şi să las deoparte normalitatea dinainte, să nu mă mai domine”, a declarat Claudiu Keşeru, pentru Gsp.

Afla mai multe despre: claudiu keşeru 

viewscnt
Articole similare