Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru a cedat şi a plâns în faţa galeriei după FCSB - Farul 0-2! Gestul făcut în timpul perioadei dificile cu Gigi Becali | VIDEO

Claudiu Keşeru a cedat şi a plâns în faţa galeriei după FCSB - Farul 0-2! Gestul făcut în timpul perioadei dificile cu Gigi Becali | VIDEO

FCSB

Comentarii

Fostul golgheter al FCSB, Claudiu Keşeru (35 de ani), a rămas unul dintre preferaţii galeriei echipei. La finalul partidei cu Farul, scor 0-2, atacantul a rămas singur în faţa fanilor.

Claudiu Keşeru a plâns în faţa galeriei după FCSB - Farul 0-2

Atacantul, care ar fi urmat să fie executat de Gigi Becali în iarnă a rămas, totuşi, la echipă. Cei din jurul finanţatorului l-au convins că internaţionalul român nu mai poate juca la a treia echipă, după ce a evoluat pentru FCSB şi Ludogoreţ în acest sezon. 

Deşi a rămas, Claudiu Keşeru a primit statutul de rezervă, iar Ianis Stoica şi Andrei Dumiter au fost preferaţi în locul său. După ce vârful a ameninţat că va face dezvăluiri după ce va pleca de la FCSB, relaţia sa cu Gigi Becali s-a deteriorat. 

Rămas într-un con de umbră, Claudiu Keşeru a apărut sporadic la FCSB, iar în ultimul meci cu Farul nu a avut realizări. La finalul înfrângerii de pe Arena Naţională, atacantul a cedat. 

Claudiu Keşeru a rămas singur în faţa galeriei şi, vizibil emoţionat, a plâns şi a fost impresionat de susţinerea de care se bucură din partea suporterilor, care nu au uitat de golurile importante marcate în trecut. 

Fotbalistul şi-a dus pumnul în zona inimii şi i-a salutat pe cei prezenţi în peluză printre lacrimi. 

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit unde a greşit Claudiu Keşeru în relaţia cu Gigi Becali, cel care a avut o nouă intervenţie dură la adresa atacantului. 

VIDEO | FCSB - Farul 0-2, în Liga 1

FCSB a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii 1.

La finalul etapei XXVIII, clasamentul este următorul: 1. CFR Cluj - 70 de puncte, 2. FCSB - 59, 3. CS Universitatea Craiova - 48, 4. FC Voluntari - 47, 5. FC Botoşani - 46, 6. Farul - 45, 7. FC Argeş - 42, 8. UTA - 37, 9. Rapid - 37,  10. Sepsi - 33, 11. FC U Craiova – 30, 12. Chindia - 29, 13. CS Mioveni - 29,  14. FC Dinamo - 17, 15. Gaz Metan Mediaş - 14, 16. Academica Clinceni - 11.

Afla mai multe despre: claudiu keserufcsbfcsb farul 0-2 

viewscnt
Articole similare