Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu îi dă nicio şansă lui Claudiu Keşeru: "Lucrurile sunt clare". Noul fotbalist care îl va ţine în afara echipei: "Vreau să îl văd şi pe el"

Gigi Becali nu îi dă nicio şansă lui Claudiu Keşeru: "Lucrurile sunt clare". Noul fotbalist care îl va ţine în afara echipei: "Vreau să îl văd şi pe el"

Superliga

Comentarii

Căzut în dizgraţiile lui Gigi Becali, Claudiu Keşeru nu va primi şanse nici în perioada viitoare.

Gigi Becali nu îi dă nicio şansă lui Claudiu Keşeru. Noul fotbalist care îl va ţine în afara echipei

Claudiu Keşeru nu a făcut parte din lotul celor de la FCSB pentru meciul cu CS Mioveni, încheiat la egalitate, scor 1-1, iar Gigi Becali a transmis că nu va mai conta pe veteranul de 35 de ani.

Vicecampioana României a jucat în avanposturi cu Ianis Stoica, iar în repriza a doua, tânărul jucător a fost înlocuit cu Andrei Burlacu.

Nici prestaţia celui din urmă nu l-a convins pe Gigi Becali, care a dezvăluit că este de acord să îi acorde şanse şi lui Ivan Mamut.

Atacantul croat a sosit în vara trecută, liber de contract. Anterior fusese legitimat la Universitatea Craiova.

Cotat la 150.000 de euro, vârful de 24 de ani are contract cu FCSB până la finalul sezonului 2022-2023.

Gigi Becali a precizat că vrea să-l vadă la lucru şi pe Mamut, pentru a se convinge dacă merită să-i prelungească angajamentul.

De asemenea, patronul celor de la FCSB a avut un avertisment dur pentru Andrei Burlacu.

"Am zis că lucrurile sunt clare cu Keşeru, iar după Burlacu eu vreau să îl văd cum joacă şi pe Mamut. La el am o posibilitate de prelungire a contractului pe încă trei ani şi vreau să îl văd pe Mamut la lucru ca să îmi dau sema dacă merită să prelungesc cu el sau nu.

Iar Burlacu să fie foarte atent că, dacă îşi mai bate joc de o asfel de fază, aşa cum a făcut-o la Mioveni, s-ar putea să nu mai aibă şi alte posibiităţi. La mine ori joci fotbal, ori te duci în altă parte”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Pe lângă problema atacantilor clasici, Gigi Becali vrea să rezolve şi problemele apărute în defensivă, astfel că l-a remarcat pe Ionuţ Burnea, de la CS MIoveni.

FCSB a primit opt goluri în cele şase etape disputate în 2022 (trei cu CFR Cluj, două cu FC U Craiova, două cu Chindia şi unul cu Mioveni).

Afla mai multe despre: keserugigi becaliburlacufcsbmamut 

viewscnt
Articole similare