Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican, o nouă lovitură la Dinamo! Echipa din Ştefan cel Mare şi-a mai asigurat serviciile unui jucător de la Gaz Metan

Flavius Stoican, o nouă lovitură la Dinamo! Echipa din Ştefan cel Mare şi-a mai asigurat serviciile unui jucător de la Gaz Metan

Dinamo București

Comentarii

Dinamo vrea să scape de retrogradare şi a reuşit un nou transfer.

Echipa din Ştefan cel Mare a profitat de situaţia în care se află Gaz Metan şi a adus mai mulţi jucători de la gruparea ardeleană. Grădinaru, De Moura şi Morar au ajuns deja sub comanda lui Flavius Stoican, iar acum, dinamoviştii au ajuns la o nouă înţelegere. 

Potrivit ProSport, Christian Irobiso va ajunge şi el în Ştefan cel Mare, după ce 9 jucători de la Mediaş şi-au reziliat contractele cu fosta echipă a lui Ilie Poenaru, din cauza gravelor probleme financiare cu care ardelenii se confruntă. 

Sursa menţionată a precizat că jucătorul Christian Irobiso va fi declarat liber de contract, astfel că va ajunge la Dinamo. Fotbalistul ar putea să fie o soluţie în compartimentul ofensiv al lui Dinamo, unde ”câinii” au avut de suferit în acest sezon. 

Iuliu Mureşan este sigur că Dinamo va scăpa de retrogradare

”Ne gândim la o prezenţă la baraj dar, de ce nu, ne-ar plăcea să ne salvăm şi fără baraj. Cu jucătorii care vin acum, o să putem să avem prima şansă în meciul de baraj cu oricare echipă vine din Liga 2.

Noi putem să calmăm lucrurile într-un singur mod: prin a nu răspunde la provocări, dar cel mai important e să jucăm fotbal şi să facem puncte în clasament. Aşa vor fi şi suporterii mulţumiţi. Şi cei răutăcioşi vor fi mai ponderaţi. Nu este altă soluţie, asta e singura soluţie. Sper că începând cu meciul de mâine va fi aşa cum spun.

Dinamo nu va retrograda, eu sunt sigur de acest lucru şi de aceea am şi rămas, că altfel aş fi plecat. Vom putea susţine planul. Dacă se va întâmpla, dar nu vreau să mă gândesc, ar fi mult mai greu de susţinut planul. Ne gândim să facem puncte şi să urcăm cât mai mult în clasament”, a declarat Iuliu Mureşan, la PRO X.

Afla mai multe despre: dinamo-flavius stoican-liga 1 

viewscnt
Articole similare