Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dusan Vlahovic a marcat la debutul în Champions League pentru Juventus! Ce record a stabilit starul torinezilor

VIDEO | Dusan Vlahovic a marcat la debutul în Champions League pentru Juventus! Ce record a stabilit starul torinezilor
Comentarii

Dusan Vlahovic, noul atacant sârb al lui Juventus, a fost titular în optimile Ligii Campionilor, contra celor de la Villarreal.

 Dusan Vlahovic a marcat la debutul în Champions League pentru Juventus! Ce record a stabilit starul torinezilor

Jucătorul transferat de la Juventus nu a avut nevoie de o perioadă de acomodare şi nu a stat prea mult pe gânduri, marcând chiar în secunda 32. Atacantul sârb a preluat mingea şi a şutat din întoarcere cu piciorul drept. 

Dusan Vlahovic este doar al treilea fotbalist din istoria lui Juventus care matrchează la debutul în UEFA Champions League. Primii doi care au reuşit sunt legendarii Alessandro Del Piero şi David Trezeguet.

De asemenea, atacantul sârb este unicul jucător al torinezilor care înscrie la debut într-un meci din fazele eliminatorii din UEFA Champions League.

Vlahivic a mai stabilit un record şi a devenit cel mai rapid debutant din istoria Champions League. Vârful sârb a trecut peste Andy Moller, care era deţinătorul recordului (37 de secunde). Fotbalistul marcase în înfrângerea lui Dortmund, contra lui Juventus, de pe 13 septembrie 1995. 

Dusan Vlahovic a fost principalul transfer al lui Juventus din această iarnă, iar foştii campioni din Serie A i-au plătit Fiorentinei 81 de milioane de euro.  

Afla mai multe despre: ucl-juventus-vlahovic 

viewscnt
Articole similare