Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul de la FCSB care a avut tupeul să refuze să asculte ordinul lui Gigi Becali: ”Stai liniştit”

Antrenorul de la FCSB care a avut tupeul să refuze să asculte ordinul lui Gigi Becali: ”Stai liniştit”

FCSB

Comentarii

Fost antrenor la FCSB, Mihai Stoichiţă (68 de ani) şi-a amintit un episod dintr-unul dintre mandatele sale pe banca tehnică a vicecampioanei, când Gigi Becali i-a ordonat să îl scoată din teren pe Eric Bicfalvi (34 de ani), dar antrenorul a refuzat.

În urmă cu câteva luni, MM Stoica povestea, în direct la Orange Sport, cum a încălcat Mihai Stoichiţă unul dintre ordinele primite de la Gigi Becali, în perioada în care o pregătea pe FCSB.

Patronul i-a ”sugerat” tehnicianului să îl înlocuiască pe Eric Bicfalvi în a doua repriză a unei confruntări, după ce mijlocaşul încasase un cartonaş galben în prima parte.

”Stai liniştit”

Doar că Stoichiţă nu a fost de acord cu Becali şi a refuzat să asculte ordinul acestuia, explicându-i finanţatorului că schimbarea respectivă nu este necesară.

Nu numai că latifundiarul nu s-a enervat, ci l-a şi ascultat în final pe Stoichiţă, iar actualul director tehnic al FRF este de părere că Becali este un om care poate înţelege anumite aspecte de acest fel, dacă i se prezintă argumente.

Antrenorul de la FCSB care a avut tupeul să refuze să asculte ordinul lui Gigi Becali

"Uită să spună un lucru Mihai (n.r Stoica), că m-a ajutat foarte mult în treaba asta. El stătea foarte mult de vorbă cu Gigi.

Strategia o făceam împreună, din ce îmi aduc eu aminte, şi îmi era mult mai uşor. Gigi e un om care ţine la argumente, dacă ştii să i le prezinţi, să insişti la ceea ce vrei să faci.

Până la urmă, poate să şi cedeze. Aşa era atunci. De foarte multe ori ne puneam de acord asupra a ceea ce voiam să facem. Eu n-am avut probleme.

Discuţia aceea telefonică... eu am cerut atunci. I-am explicat de ce nu am făcut o schimbare. Era vorba de Bicfalvi.

Gigi avea într-un fel dreptate prin ce îmi spunea, că are cartonaş galben. La pauză i-am zis lui Eric să aibă grijă, să nu mai atace direct.

În timpul reprizei a doua am avut această conversaţie. Mi-a dat telefonul şi am vorbit cu Gigi. I-am zis 'Stai liniştit!'.

I-am explicat ce s-a întâmplat şi n-a mai zis nimic", a declarat Mihai Stoichiţă, pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: mihai stoichiţă 

viewscnt
Articole similare