Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fraţii Pavăl ar vrea să cumpere FCSB şi să fuzioneze cu Steaua. Cei doi afacerişti sunt cei mai bogaţi români

Fraţii Pavăl ar vrea să cumpere FCSB şi să fuzioneze cu Steaua. Cei doi afacerişti sunt cei mai bogaţi românigalerie foto

FCSB

Comentarii

Fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl ar fi interesat să cumpere FCSB şi să fuzioneze mai departe cu Steaua, pentru a forma o singură echipă.

Nervos pe arbitrajul lui Horaţiu Feşnic de la derby-ul cu Rapid, Gigi Becali a anunţat că vinde FCSB pentru 25 de milioane de euro. Anunţul a stârnit o oarecare agitaţie.

Gigi Becali nu este la prima declaraţie de acest gen, în care anunţă că vinde, dar până la urmă s-a răzgândit. Totuşi, acum ar putea fi pus pe gânduri de o ofertă surprinzătoare.

Intră fraţii Pavăl în Liga 1? Cei doi ar vrea să o cumpere pe FCSB

Fraţii Pavăl au o avere estimată de Forbes România la nu mai puţin de 13 miliarde de lei. Adică în jur de 2,63 miliarde de euro, locul 1 în topul celor mai bogaţi români.

Cei doi sunt foarte pasionaţi de sport şi anunţul lui Gigi Becali le-ar face cu ochiul. Mai ales că 25 de milioane de euro n-ar fi o sumă greu de achitat pentru ei.

Potrivit ProSport, Adrian şi Dragoş Pavăl ar vrea să facă o ofertă concretă pentru preluarea FCSB-ului.

De altfel, cei doi au tot fost în ultimii ani aduşi în discuţie la diferite cluburi, precum Farul, FCM Bacău şi chiar CSA Steaua. Mai ales după ce au construit un magazin Dedeman chiar lângă noul stadion.

Cei doi sunt cunoscuţi pentru pasiunea lor pentru sport şi, de-a lungul timpului, au sponsorizat mai multe echipe din Liga 1, dar au trimis bani şi spre alte sporturi. Printre cele mai cunoscute contracte este cel cu Simona Halep.

Cei doi ar vrea o fiziune FCSB - Steaua pentru a face un singur club

Însă planurile fraţilor Pavăl nu s-ar opri aici. Dacă ar reuşi să o preia pe FCSB, cei doi ar trece la următorul punct din plan, fuziunea cu Steaua.

Este cunoscut faptul că Steaua are cei mai mulţi suporteri, însă între ei a existat o ruptură după ce Gigi Becali a pierdut definitiv marca.

Acum, un singur club Steaua ar fi în viziunea fraţilor Pavăl o echipă cu foarte mult potenţial în generarea de venituri şi cu un public numeros în spate.

Noua echipă ar urma să joace meciurile pe noul stadion Steaua, care, de asemenea, ar reprezenta un mare plus pentru fraţii Pavăl.

La Steaua există însă un grup, în frunte cu Florin Talpan, care nu şi-ar dori ca echipa să se desprindă din nou de Armată, pentru a nu se repeta situaţia din 1998.

Afla mai multe despre: adriandragospavalfcsb 

viewscnt
Articole similare