Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Talpan, înainte de CSA Steaua - Dinamo: ”Vom avea drept de promovare anul acesta, 100% se modifică Legea Sportului. FCSB ar trebui desfiinţată”

Talpan, înainte de CSA Steaua - Dinamo: ”Vom avea drept de promovare anul acesta, 100% se modifică Legea Sportului. FCSB ar trebui desfiinţată”

Steaua

Comentarii

Prezent la stadion pentru derby-ul CSA Steaua - Dinamo, juristul clubului din Ghencea, Florin Talpan, a ţinut un discurs halucinant înaintea debutului partidei. Acesta a afirmat, sigur pe el, că ”militarii” vor avea drept de promovare în acest an şi a ”înţepat-o” pe rivala FCSB, sugerând că ar trebui desfiinţată.

Derby-ul dintre CSA Steaua şi Dinamo a atras zeci de mii de oameni pe stadionul din Ghencea, oferind o atmosferă care rar se găseşte în Superligă, darămite la Liga 2.

Fanii ”militarilor” au mari speranţe că echipa va primi, într-un final, drept de promovare în primul eşalon, după ce Vasile Dîncu a propus mai multe modificări la Legea Sportului.

”Legea Sportului se va modifica în timp util, e 100%, se va rezolva această problemă. Anul acesta vom avea drept de promovare”

Proiectul de lege al fostului minstru al apărării urmează să fie votat în Parlament, însă este aşteptat ca acest proces să fie doar o formalitate, iar schimbările propuse să fie aprobate.

Acesta este şi sentimentul juristului lui CSA Steaua, Florin Talpan, care a oferit o serie de declaraţii înaintea derby-ului cu Dinamo, fiind prezent la stadion.

Talpan a dezvăluit că şi-a făcut apariţia la meci pentru a da ”un suflu în plus jucătorilor”, pentru că prezenţa sa ar fi ”ingredientul” lipsă pentru ca jucătorii să fie motivaţi să câştige.

În plus, acesta a afirmat că este sigur că modificările la Legea Sportului vor fi puse în aplicare în timp pentru ca Steaua să promoveze la finalul acestui play-off şi a ”înţepat-o” pe rivala FCSB.

Talpan, înainte de CSA Steaua - Dinamo

Sunt convins că prezenţa mea aici le va da un suflu în plus jucătorilor şi vom câştiga. Sunt convins că vom câştiga. Am emoţii, la orice meci am emoţii, la orice proces.

Avem stadionul plin şi astfel le închidem gura multora care au spus că avem numai 200 de suporteri. Fanii se mobilizează şi vin.

Bineînţeles că de la anul CSA va putea juca în Liga 1. Nu se modifică Legea Sportului din scurt, e un mare brand, toată lumea trebuie să ajute această echipă să ajungă unde îi este locul.

Legea Sportului se va modifica în timp util, e 100%, se va rezolva această problemă. Anul acesta vom avea drept de promovare, bineînţeles.

(n.r. FCSB) Ar trebui desfiinţată. Şi nu are cum să ia titlul, am încredere în CFR Cluj”, a declarat Florin Talpan, înaintea derby-ului cu Dinamo.

 

Afla mai multe despre: florin talpan 

viewscnt
Articole similare