Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Coman, surprins în direct! Înjurături grosolane în dialogul cu Kovacs. Ce a putut să spună

VIDEO | Coman, surprins în direct! Înjurături grosolane în dialogul cu Kovacs. Ce a putut să spună

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) traversează cea mai bună perioadă a carierei, poate, dar mai are mult de muncă din anumite puncte de vedere, dacă doreşte să ajungă la cel mai înalt nivel. În timpul meciului cu Farul, vedeta FCSB-ului a fost surprinsă cum înjura grosolan.

Luni seara, FCSB a reuşit să relanseze cu adevărat lupta la titlu, după ce a învins-o pe Farul Constanţa şi s-a apropiat la doar două puncte de primul loc, CFR Cluj fiind deja doar la unul.

Cu şase etape rămase din play-off, chiar şi Universitatea Craiova, aflată la şapte lungimi de ”marinari”, s-ar putea ”strecura” în cursa pentru câştigarea Superligii, dacă se impune în duelurile cu primele trei clasate.

Vicecampioana a fost condusă către victorie pe Arena Naţională de Florinel Coman, care a marcat golul care s-a dovedit a fi decisiv împotriva fostei sale echipe.

Florinel Coman, surprins în direct

A fost a treia reuşită la rând pentru ”Mbappe de România”, care se apropie, din nou, de despărţirea de FCSB, după ce a reuşit să revină în atenţia echipelor din Occident.

Dacă din punct de vedere fotbalistic, Florinel Coman se află, poate, la cel mai ridicat nivel din cariera sa, internaţionalul român mai are mult de muncă în privinţa altor aspecte.

De exemplu, la meciul cu Farul Constanţa, jucătorul de 25 de ani a fost surprins făcând un gest care nu este deloc permis în fotbalul mare, înjurându-şi grosolan un adversar.

După ce a intrat într-un duel cu David Kiki, adversarul său direct, Coman i-a dat câteva palme peste ceafă fundaşului Farului, iar acesta a fost vizibil deranjat de gest.

Înjurături grosolane ale lui ”Mbappe de România” în dialogul cu Istvan Kovacs

Cei doi s-au pus cap în cap, înainte de a fi despărţiţi de Istvan Kovacs, iar, în timp ce se îndrepta în cealaltă direcţie faţă de Kiki, jucătorul FCSB a fost surprins adresându-i cuvinte foarte dure.

Dă-te-n m****i mă-tii”, i-a spus mai întâi ”Mbappe de România” adversarului său, înainte de a mai scoate un ”P***-m-aş pe el”, în urma unui dialog cu centralul partidei.

Astfel de ieşiri nu sunt permise în campionatele de top ale Europei, unde orice ieşire la adresa unui arbitru sau adversar poate fi penalizată şi cu cartonaş roşu direct.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare