Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Napoli s-a trezit prea târziu! AC Milan e în semifinalele Champions League, cu Giroud eroul zilei. Kvaratskhelia a ratat un penalty pe final

VIDEO Napoli s-a trezit prea târziu! AC Milan e în semifinalele Champions League, cu Giroud eroul zilei. Kvaratskhelia a ratat un penalty pe final
Comentarii

Napoli şi AC Milan s-au întâlnit marţi, 18 aprilie, de la ora 22:00, în manşa retur a sferturilor de finală din Liga Campionilor, iar meciul a pornit de la 1-0 pentru milanezi. Tot echipa din Milano s-a bucurat la finalul returului şi a obţinut calificarea în semifinale Champions League cu 2-1 la general.

  • AC Milan, fără portarul Ciprian Tătăruşanu în lot, a remizat cu Napoli, scor 1-1, prin golurile marcate Olivier Giroud, din minutul 43, respectiv Victor Osimhen, în minutul 90+3. AC Milan a ajuns în această fază a competiţiei pentru prima oară după 16 ani.

Champions League | Napoli - AC Milan 1-1 (Osimhen 90+3 / Giroud 43), Orange Sport 3 (0-1 în tur)

Echipele de start

  • Napoli: Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Juan Jesus, Mario Rui - Ndombele, Lobotka, Zielinski - Politano, Osimhen, Kvaratskhelia
  • Rezerve: Gollini, Idasiak - Bereszynski, Olivera, Ostigard - Elmas, Gaetano- Lozano, Raspadori
  • AC Milan: Maignan - Calabria, Tomori, Kjaer, Hernandez - Tonali, Krunic - Diaz, Bennacer, Leao - Giroud
  • Rezerve: Mirante - Ballo-Toure, Florenzi, Gabbia, Kalulu, Thiaw - Pobega, Saelemaekers - De Ketelaere, Messias, Origi, Rebic

Min. 90+5 Final! AC Milan e în semifinalele Champions League, după ce s-a impus cu 2-1 la general în faţa lui Napoli. 

Min. 90+3 GOOOOL Napoli! Gazdele visează la o minune, după ce Osimhen a marcat din careul advers şi a cerut ca mingea să fie pusă urgent din nou în joc. 

Min. 82 Penalty ratat şi de Napoli! Kvaratskhelia l-a imitat pe Giroud, de la 11 metri, şi a ratat o şansă urişă pentru gazde de a reveni. 

Min. 60 Napoli încearcă să reintre în cărţile calificării. Lozano ratează o şansă pentru gazde. 

Min. 46 A început repriza secundă. 

Min. 45+7 Pauză!

Min. 43 GOOOOL AC Milan! Giroud îşi ia revanşa. Leao a făcut o cursă senzaţională în partea stângă şi i-a pasat în centrul porţii colegului francez, care a trimis mingea în poartă pentru 1-0. 

Min. 28 Giroud ratează încă o ocazie pentru AC Milan!

Min. 22 Penalty ratat pentru AC Milan! Meret a ghicit colţul la execuţia lui Giroud, iar oaspeţii au ratat o şansă uriaşă pentru a-şi creşte şansele de calificare. 

Min. 13 Politano are prima ocazie pentru Napoli. 

Min. 1 A început meciul. 


Napoli îşi doreşte să ajungă, în premieră, în semifinalele Ligii Campionilor şi va face tot ce stă în putinţă să reuşească, în faţa propriilor suporteri.

  • Cele două formaţii s-au mai întâlnit pe Stadio ”Diego Armando Maradona” în urmă cu o lună, în Serie A, iar AC Milan s-a impus cu 4-0.

Napoletanii au primit vestea cea bună, înaintea returului: Victor Osimhen este refăcut şi va juca contra celor de la AC Milan. Din păcate, Spalletti nu se va putea baza pe doi jucători titulari în mod normal: Kim Min-Jae şi Franko Zambo Anguissa, suspendaţi după meciul tur, arbitrat de românul Istvan Kovacs. De asemenea, Giovanni Simeone este în continuare accidentat.

De partea cealaltă, Stefano Pioli va avea tot lotul la dispoziţie, cu excepţia lui Zlatan Ibrahimovic.

Echipele probabile:

  • Napoli: Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Rui - Ndombele, Lobotka, Zielinski - Lozano, Osimhen, Kvaratskhelia.
  • Antrenor: Luciano Spalletti.
     
  • AC Milan: Maignan - Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez - Krunic, Tonali; Diaz, Bennacer, Leao - Giroud,
  • Antrenor: Stefano Pioli.

Afla mai multe despre: napoli - milanlive videoorange sport 2 

viewscnt
Articole similare