Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost atacant din Premier League s-a urcat beat la volan şi s-a înfipt cu maşina într-un magazin. Ce pedeapsă a primit

Un fost atacant din Premier League s-a urcat beat la volan şi s-a înfipt cu maşina într-un magazin. Ce pedeapsă a primit

Premier League

Comentarii

Fostul atacant englez Danny Graham (37 de ani), cu peste 100 de meciuri în Premier League, s-a urcat băut la volan şi s-a oprit cu maşina în vitrina unui magazin.

Danny Graham, fost atacant la Sunderland, Watford, Leeds, Middlesbrough, Blackburn sau Wolverhampton, şi-a aflat pedeapsa după ce s-a suit sub influenţa băuturilor alcoolice la volan şi a produs un accident.

  • Acesta a fost testat cu etilotestul şi i-a ieşit o alcoolemie de 2,3 %, mult peste limita admisă în Marea Britanie.

Danny Graham, condamnat la 180 de ore de muncă în folosul comunităţii

La Tribunalul din Teeside, unde fostul fotbalist a fost citat, acesta şi-a recunoscut vinovăţia, însă nu a scăpat de pedeapsă.

Lui Graham i s-a retras permisul de conducere pentru următorii doi ani, a fost condamnat la 180 de ore de muncă în folosul comunităţii şi i s-a interzis să consume alcool timp de 90 de zile.

De asemenea, a fost obligat să plătească şi pagubele produse magazinului, care s-au ridicat undeva la 36.000 de lire sterline, anunţă as.com.

Fostul fotbalist a fost avertizat că, dacă va îndrăzni să se suie la volan fără permis, după cele comise, va fi arestat şi nu va mai scăpa de închisoare.

Se pare că Danny Graham, tată a trei copii, a ieşit cu prietenii la golf, apoi au decis să sărbătorească ”repriza a doua” cu foarte mult alcool.

La un moment dat, acesta a recunoscut că ar fi băut undeva între cinci şi 10 halbe de bere. Iniţial, acesta a declarat că a luat un taxi şi nu-şi aminteşte să fi condus sau să fi produs vreun accident.

Poliţiştii au lansat două variante în urma spuselor sale: ori a suferit un traumatism din cauza accidentului, ori nu-şi mai aminteşte din cauza alcoolului.

Afla mai multe despre: danny grahamblackburn 

viewscnt
Articole similare