Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ”mesaj” către rivalii de la Rapid: ”Suntem prea puternici! Spulberăm tot”

Gigi Becali, ”mesaj” către rivalii de la Rapid: ”Suntem prea puternici! Spulberăm tot”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), este sigur că echipa sa va obţine cele trei puncte şi-n următoarea etapă, contra rivalilor de la Rapid.

Încântat de jocul bun contra celor de la Farul, scor 2-1, care a readus-o pe FCSB în lupta pentru titlu, Gigi Becali este sigur că jucătorii săi vor repeta figura frumoasă şi contra giuleştenilor şi vor obţine din nou cele trei puncte.

Gigi Becali a prins curaj după victoria contra Farului

Partida Rapid - FCSB se va disputa duminică, 23 aprilie, de la ora 20:30, într-o partidă din etapa a 5-a din Superligă.

  • Duelul va fi transmis în direct pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Gigi Becali este sigur că FCSB se va impune în Giuleşti, contra rivalilor de la Rapid, chiar dacă nu a mai câştigat pe terenul rivalilor de aproape nouă ani.

Meciul cu Rapid, normal că o să jucăm tot aşa. Suntem pe val. Nu cred că ne poate sta în faţă. Nu vreau să spun mai mult. Doar atâta spun. E greu. Nu ai cum să stai în calea FCSB-ului. (n.r. - îi pune în pericol postul lui Adrian Mutu acest meci) De unde să ştiu eu? N-am văzut că nu mă interesează pe mine ce se întâmplă.

Nu mă interesează capra vecinului. Nu vorbesc de Rapid, vorbesc de echipa mea. Nu poate fi oprită, e prea puternică la ora asta. Suntem cei mai buni dintre cei mai buni. Pentru că i-am bătut pe cei mai buni. Înseamnă că suntem cei mai buni dintre cei mai buni. Pe Gică Hagi l-am văzut cam supărat, dar echipa lui a jucat.

Deci echipa lui a jucat, numai că pe noi ne-a găsit într-o seară când n-aveai… Am spulberat tot. Farul e o echipă care joacă şi au jucat şi aseară, numai că nu ai ce să faci. La Farul cu CFR Cluj vreau egal. Orice s-ar întâmpla, dacă bat ăia, dacă bat ăia, orice s-ar întâmpla e bine pentru noi.

O să ştim cum e mai bine acum peste cinci etape, cum ar fi fost mai bine. Acum să facă Domnul cum vrea”, a declarat Gigi Becali, marţi.

Afla mai multe despre: gigi becalirapid - fcsb 

viewscnt
Articole similare