Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi declaraţii uluitoare oferite de Becali: "Coman e ca Messi la FC Barcelona. Niciodată n-a fost atât de bun". Ce a spus de Tavi Popescu

Noi declaraţii uluitoare oferite de Becali: "Coman e ca Messi la FC Barcelona. Niciodată n-a fost atât de bun". Ce a spus de Tavi Popescu

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat meciul cu Farul şi s-a apropiat la doar două puncte de constănţeni, care ocupă prima poziţie în play-off-ul Superligii. Compagno şi Florinel Coman au marcat pentru roş-albaştri, luni, pe Arena Naţională.

Octavian Popescu a obţinut penalty-ul transformat de Andrea Compagno, iar Gigi Becali n-a trecut cu vederea evoluţia bună a mijlocaşului de la FCSB. În plus, latifundiarul din Pipera l-a remarcat şi pe marcatorul celui de-al doilea gol, Florinel Coman.

"Nu numai că Tavi Popescu a funcţionat în dreapta, dar Coman este cum era Messi la Barcelona. Dacă e Coman în teren, se rezolvă meciul. E prea bun, niciodată n-a fost atât de bun Coman. Chiar m-am bucurat când a spus că poate mai mult.

Nu vreau să vorbesc de cote acum, hai să câştigăm campionatul, hai să mergem în Liga Campionilor, că acolo e altă piaţă, e o piaţă mai mare" , a declarat Gigi Becali.

FCSB - Farul 2-1

FCSB a învins-o, luni seara, pe teren propriu, pe Farul Constanţa, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a patra din play-off-ul Superligii. Roş-albaştrii s-au apropiat la două puncte de constănţeni.

Cu această victorie, FCSB este pe locul 3, cu 37 de puncte, iar Farul rămâne pe primul loc în clasament, cu 39 de puncte.

  • FCSB: Târnovanu – Sorescu (Pantea 88), Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Ad. Şut, Edjouma (Ov. Popescu 67) - Oct. Popescu (Cordea 66), Compagno (Omrani 67), Fl. Coman (Miculescu 81). ANTRENOR: Elias Charalambous
  • Farul: Aioani - Kiki, K. Boli (M. Popescu 52), Larie, Borza (Marins 58) - Artean, Nedelcu (Băluţă 46), Grameni (Casap 46) - Alibec, L. Munteanu (Sali 46), Mazilu. ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare