Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde s-a făcut diferenţa în partida FCSB - Farul 2-1. ”Nu au fost la acelaşi nivel” | EXCLUSIV

Unde s-a făcut diferenţa în partida FCSB - Farul 2-1. ”Nu au fost la acelaşi nivel” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

FCSB a învins-o pe Farul Constanţa, scor 2-1 (1-0), luni seară, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a 4-a a play-off-ului din Superligă.

Golurile ”roş-albaştrilor” au fost marcate de Andrea Compagno (min. 35 - pen.) şi Florinel Coman (min. 47), în timp ce pentru constănţeni a punctat Enes Sali (min. 51).

Basarab Panduru nu se aştepta la un play-off atât de echilibrat

În urma acestui rezultat, lupta la titlu pare mai strânsă ca niciodată. Farul Constanţa rămâne cu 39 de puncte, însă FCSB acumulează 37 de puncte şi vine foarte aproape. Între cele două, aşteaptă campioana CFR Cluj. cu 38 de puncte.

În opinia lui Basarab Panduru, FCSB a reuşit să câştige meciul cu Farul deoarece jucătorii au arătat mult mai mult determinare şi concentrare, faţă de jucătorii lui Gică Hagi, iar aici s-a făcut diferenţa. Două aspecte care au fost suficiente pentru a aduce victoria.

Un meci pe care îl aşteptăm. Un meci care mi-a plăcut în prima repriză, un rezultat foarte bun pentru FCSB. Mă aşteptam la un play-off atractiv, cel mai important din ultimii ani, dar să ajungem în situaţia - 37, 38, 39 de puncte - asta chiar nu mă gândeam.

(n.r. - pe cine ar declara ”Omul meciului”) Pe Florinel Coman l-aş declara omul meciului. A făcut multe lucruri bune, chiar şi-n afara golului, şi nu văd pe altcineva să fi făcut atâtea lucruri bune.

(n.r. - dacă FCSB a făcut un meci bun) Parcă nu aş zice că FCSB a făcut un meci bun. Nu mi s-a părut o consistenţă aşa de la început pâna la final. Au părut in schimb mai motivaţi, i-a surprins pe cei de la Farul în prima repriză. Aveau o dorinţă, erau în joc.

Jucătorii Farului nu păreau la fel de concentraţi, nu l-am văzut pe Nedelcu concentrat, pe Mazilu puţin fricos. Alibec nu a făcut deloc un joc bun. Nu au fost jucătorii Farului la acelaşi nivel. Nu cred că a făcut FCSB un joc bun, dar a fost suficient încât să câştige in seara asta!”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb - farulpanduru 

viewscnt
Articole similare