Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii spre care s-a îndreptat nemulţumirea lui Gică Hagi, imediat după FCSB - Farul 2-1: "Nu că o dau pe ei, dar au făcut puţin în meciul ăsta"

Fotbaliştii spre care s-a îndreptat nemulţumirea lui Gică Hagi, imediat după FCSB - Farul 2-1: "Nu că o dau pe ei, dar au făcut puţin în meciul ăsta"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului Constanţa, Gică Hagi, a tras, "la cald", primele concluzii după înfrângerea cu FCSB, scor 2-1. Antrenorul a fost nemulţumit de felul în care tripleta din atac a gestionat fazele ofensive, pe Arena Naţională.

Fotbaliştii traşi la răspundere de Gică Hagi, pentru FCSB - Farul 2-1

FCSB a învins luni seara, pe teren propriu, formaţia Farul Constanţa, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a patra din play-off-ul Superligii. Bucureştenii s-au apropiat la două puncte de constănţeni.

Nemlţumirea lui Gică Hagi din timpul partidei, când a epuizat cele cinci schimbări până în minutul 58, a fost transpusă şi în declaraţia de la final. Fără să nominalizeze jucători, "Regele" s-a arătat iritat de felul în care jucătorii ofensivi au judecat fazele. 

"Cred că n-am fost noi astă seară, cu toate că am avut ocazii de a face lucruri. N-am ştiut nici contraatac, nici poziţional, cum am jucat până acum. În jumătatea adversă, lucruri puţine, ca să marchezi, calitate puţină în jumătatea adversă. 

Trebuie să ai atacanţi care să facă lucruri, să facă diferenţa, că dacă nu se întoarce mingea la adversar. 

În careu acolo au marcat un gol mai mult decât noi, dar nu sunt mulţumit de cum a arătat echipa. Poate defensiv, bine, dar ofensiv n-am fost noi. Când nu eşti tu, le-am spus şi în vestiar, nu poţi avea pretenţii la un astfel de meci. 

Suntem la cald acum, nu am fost noi. Am făcut lucruri extraordinare, dar în seara asta n-am fost noi. Am adus schimbări, că nu eram mulţumit. 

(n.r. - 11 penalty-uri contra Farului) Ce să facem? Sunt statistici, aşa se întâmplă când ne apărăm la jumătatea terenului

(n.r. - Borza a fost certat în momentul schimbării) Da, i-am certat pe toţi, că nu eram mulţumit. La ultima pasă atacanţii au pierdut mingea. Cât să aducă echipa mingea în faţă? Nu e că o dau pe atacanţi, dar au făcut puţin în meciul ăsta. 

(n.r. - Florinel Coman a marcat din nou) Da, lăsaţi-l în pace, nu-l mai lăudaţi, ca să meargă pe drumul ăla. Doar în timp găseşti răspunsuri. Dacă dă un gol, îl vedeţi Dumnezeu, dacă nu face ceva, e gata. Sunt tineri, au nevoie de maturizare, experienţă. Învaţă şi ei să ia decizii şi e bine că învaţă. 

Alibec... Vă rog frumos, dar era cel mai bun din România. Ce să mai vorbim? Odată spuneţi că e cel mai bun şi odată că nu mai e. Marchează, echipa nu depinde doar de el. Nu s-au făcut combinaţii în atac şi s-a jucat individual, aici s-a greşit. În atac trebuie să fii iute şi să combini", a concluzionat Gică Hagi, imediat după liderul Superligii, Farul Constanţa, a pierdut pe Arena Naţională cu FCSB. 

Cu această victorie, FCSB este pe locul 3, cu 37 de puncte, iar Farul rămâne pe primul loc în clasament, cu 39 de puncte. CFR Cluj urmează liderul, cu 38 de puncte. 

 

Afla mai multe despre: gica hagifarul constantafcsb farul constanta 2-1gica hagi fcsb farul constanta 

viewscnt
Articole similare