Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Păreri controversate după imaginile de pe Arena Naţională! "Destui suporteri de la FCSB - Farul se duc şi mâine la Steaua - Dinamo". Care ar fi explicaţia | EXCLUSIV

Păreri controversate după imaginile de pe Arena Naţională! "Destui suporteri de la FCSB - Farul se duc şi mâine la Steaua - Dinamo". Care ar fi explicaţia | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Experţii Orange Sport, Constantin Zotta şi Andrei Vochin, au făcut un exerciţiu de imaginaţie, după ce au văzut imaginile cu tribunele din FCSB - Farul Constanţa, în Superligă. Amândoi au spus că vor exista fani care vor schimba marţi seara stadionul, pentru a vedea şi Steaua - Dinamo, în Ghencea, într-un meci din Liga 2.

"Destui suporteri de la FCSB - Farul se duc şi mâine la Steaua - Dinamo". Cum s-ar explica alegerea

FCSB - Farul se joacă luni, de la ora 20:30, în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro. La acest meci au fost aşteptaţi peste 20.000 de spectatori, pe Arena Naţională. 

O asistenţă asemenătoare e aşteptată şi marţi, la Steaua - Dinamo, de la 19:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, în Ghencea. 

Va fi şi un derby de la distanţă între FCSB şi Steaua Bucureşti, în privinţa numărului de fani prezenţi la meciurile importante din timpul campionatului. 

O întrebare în privinţa preferinţelor suporterilor a fost lansată în direct la Sport Report, pe Orange Sport 1. 

Silviu Tudor Samuilă: Credeţi că sunt oameni la partida asta care vin şi azi, şi la meciul de mâine (n.r. - Steaua - Dinamo)?

Constantin Zotta: Cred că e posibil ca un anumit grup din seara asta să meargă şi mâine, dar ceea ce mă face pe mine să fiu puţin sceptic privind numărul oamenilor de mâine este că până acum la meciurile CSA n-au fost spectatori mulţi. Au fost meciuri cu până în 1.000 de spectatori. Ok, e meci cu Dinamo, e istorie, iar asta poate atrage, o emoţie care să ducă lumea la stadion, dar cei care vor să vadă fotbal sunt aici, în seara asta (n.r. - la FCSB - Farul).

Andrei Vochin: Eu cred că vor fi destui, dintre cei care sunt în seara asta la meci (n.r. - la FCSB - Farul), şi mâine la meci (n.r. - Steaua - Dinamo). 

Silviu Tudor Samuilă: Dar de ce? Explică-mi. 

Andrei Vochin: Nu-mi iese socoteala. Adică, dacă informaţia e reală cu 20.000 (n.r. - de spectatori la Steaua - Dinamo)... Înţeleg că Dinamo vine oficial cu 4.000 de suporteri, da? Rămân 16.000. Îmi este foarte greu să cred, dacă nu cumva sunt şi alţi suporteri dinamovişti printre cei 16.000, că o echipă (n.r. - Steaua), care are 1.000 - 1.500 de spectatori constant la meciurile de pe teren propriu, poate avea 15.000 deodată, să se mărească de 10 ori deodată.

"Te întorci la FCSB?". Chipciu, fabulos: "Aoleu, ce tâmpit am fost că am spus asta. E adevărat că am început să vorbesc cu MM"

Afla mai multe despre: fcsb farulsteaua dinamofani steauafani steaua dinamo 

viewscnt
Articole similare