Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galeria a decis! Care sunt cei doi jucători care "încasează salariile degeaba" la Rapid. Lista a rămas deschisă: "Trebuie făcută curăţenia"

Galeria a decis! Care sunt cei doi jucători care "încasează salariile degeaba" la Rapid. Lista a rămas deschisă: "Trebuie făcută curăţenia"

Rapid

Comentarii

Efectul rezultatelor slabe din play-off-ul Superligii s-a văzut abia după meciul cu Universitatea Craiova. Galeria, prin vocea liderului Liviu Ungurean, i-a cerut demisia lui Adrian Mutu. De asemenea, "Bocciu" a vorbit şi despre doi dintre jucătorii care "încasează salariile degeaba".

După Mutu, şi doi fotbalişti au ajuns în vizorul galeriei de la Rapid Bucureşti: "Încasează salariile degeaba"

Universitatea Craiova a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a 4-a a play-off-ului Superligii. Din patru meciuri, giuleştenii au două înfrângeri şi două remize, iar în următoarea etapă vine meciul cu FCSB. 

La finalul partidei din Oltenia, galeria i-a aliniat pe jucători, iar din sectorul vişiniu s-au auzit voci prin care i s-a cerut plecarea antrenorului Adrian Mutu

Episodul a fost confirmat de Liviu Ungurean "Bocciu", care a spus că galeria nu a făcut rabat de la scandare nici în faţa celor mai mari rapidişti. 

Însă, "Briliantul" nu a fost singurul găsit vinovat, deşi i s-au imputat anumite transferuri făcute. 

Liderul galeriei a dezvăluit şi câteva nume din lot, care nu le-au intrat la inimă fanilor. Deşi nu a dorit să spună despre mai mulţi fotbalişti, el a deschis lista cu Hervin Ongenda şi Florin Ştefan. 

Deşi a fost chestionat şi pe seama altor jucători, "Bocciu" le-a luat apărarea lui Cristian Săpunaru, Papeau sau Costache. 

"Trebuie schimbări, trebuie făcut ceva. Trebuie făcută curăţenia, că sunt mulţi jucători aduşi la Rapid, care au venit, încasează şi aportul lor e 0,00001%. 

Ongenda e venit de câteva luni la Rapid, încasează salariile degeaba şi precum mulţi alţi jucători. Costache îmi place foarte mult, doar că trece printr-o perioadă foarte rea. Papeau, nu, că el a demonstrat, e bărbat şi bagă piciorul, şi-a rupt piciorul pentru Rapid. 

Ştefan, sunt mai mulţi... Nu stau acum să fac lista. Săpunaru stă toată viaţa la Rapid", a declarat Liviu Ungurean, pentru Fanatik

  • 14 meciuri şi o pasă de gol sunt cifrele lui Florin Ştefan, la Rapid, în acest sezon. 
  • 61 de minute a bifat Ongenda la Rapid, fără reuşite. 

"Ţi s-a strigat demisia". Argumentul cu care a venit Adi Mutu în faţa suporterilor: "Dacă cineva nu e mulţumit, atunci n-am ce să comentez"

Afla mai multe despre: rapid bucurestiongendaflorin stefanliviu ungureanbocciu 

viewscnt
Articole similare