Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ţi s-a strigat demisia". Argumentul cu care a venit Adi Mutu în faţa suporterilor: "Dacă cineva nu e mulţumit, atunci n-am ce să comentez"

"Ţi s-a strigat demisia". Argumentul cu care a venit Adi Mutu în faţa suporterilor: "Dacă cineva nu e mulţumit, atunci n-am ce să comentez"

Rapid

Comentarii

Antrenorul de la Rapid Bucureşti, Adrian Mutu, a comentat înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 3-1, în Superligă, dar şi cererea primelor voci care-l contestă.

Adrian Mutu îşi apără munca la Rapid Bucureşti, chiar dacă au apărut primele voci care îi cer demisia

Universitatea Craiova a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a 4-a a play-off-ului Superligii.

Universitatea Craiova a reuşit prima ei victorie în play-off şi are 32 de puncte, fiind pe locul 4, iar Rapid se află pe locul 5, cu 28 de puncte. 

De altfel, echipa antrenată de Adrian Mutu nu a câştigat în play-off. Din patru meciuri, giuleştenii au două înfrângeri şi două remize, iar în următoarea etapă vine meciul cu FCSB. 

La final, Adrian Mutu a încercat să explice rezultatul, eliminarea lui Valentin Costache i s-a părut dată uşor, dar a comentat şi demisia cerută dinspre peluza prezentă pe "Ion Oblemenco"

"Suntem într-o criză de rezultate, e realitatea. Chiar dacă am deschis scorul, ne trebuia mai multă personalitate pe faza ofensivă, ca să ţinem de minge. Băieţilor nu am ce să le reproşez, că defensiv au rezistat bine. Meci condiţionat pe un roşu acordat foarte uşor. A fost şi decizia proastă luată de Costache, dar şi să dai două catonaşe galbene la jumătatea terenului mi se pare prea mult. Noi suntem condiţionaţi de jucătorii under, iar benzile terenului suferă cel mai mult. 

Criza asta de rezultate nu e întâmplătoare. Cu Sepsi echipa  n-a jucat bine, dar azi echipa a jucat, a fost alt meci. A fost cartonaşul roşu şi totul s-a năruit. 

Sper să recuperez jucătorii accidentaţi, că atunci când e doar un vârf pe bancă e greu să schimbi ceva sau să vii cu ceva nou. N-am avut moment de când sunt la Rapid de genul ăsta, dar trebuie să fim bărbaţi, să mergem înainte. 

(n.r. - Ţi s-a strigat demisia) Cred că e o critică prin aceste două înfrângeri, nu o privire de ansamblu. Dacă cineva nu e mulţumit că Rapid a stat tot anul în primele cinci locuri, atunci n-am ce să comentez. Trebuie să ne asumăm şi să câştigăm următorul meci. Toţi suntem evaluaţi, toţi, chiar dacă am îndeplinit obiectivul şi am intrat în play-off", a declarat Adrian Mutu. 

Afla mai multe despre: adrian mutuuniversitatea craiova rapid bucuresti 3-1 

viewscnt
Articole similare